«Με ένα νέο παραλήρημα επί παντός του επιστητού, ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να αποπροσανατολίσει από το βασικό θέμα της σημερινής συζήτησης στη Βουλή που είναι οι αρμοί που προσπάθησε να ελέγξει ο ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να στήσει ένα δικό του καθεστώς» αναφέρει η Αριστοτελία Πελώνη, απαντώντας στον Αλέξη Τσίπρα.

Η δήλωση της Αριστοτελίας Πελώνη σε απάντηση στον Αλέξη Τσίπρα:

«Με ένα νέο παραλήρημα επί παντός του επιστητού, ο κ. Τσίπρας επιχείρησε να αποπροσανατολίσει από το βασικό θέμα της σημερινής συζήτησης στη Βουλή που είναι οι «αρμοί» που προσπάθησε να ελέγξει ο ΣΥΡΙΖΑ, επιχειρώντας να στήσει ένα δικό του καθεστώς.

Κουνάει το δάχτυλο με περισσό θράσος, αντί να απολογηθεί για τα όσα αποκαλύφθηκαν στη διάρκεια της Προνακριτικής και οδήγησαν στην πρόταση παραπομπής του στενού συνεργάτη και κορυφαίου υπουργού του, κ. Παππά για ένα βαρύτατο αδίκημα για δημόσιο λειτουργό: την παράβαση καθήκοντος. Γι΄αυτήν θα κληθούν να ψηφίσουν οι βουλευτές.

Αντί λοιπόν να μιλά για ευτελισμό της δημοκρατίας ο κ. Τσίπρας, ας κοιτάξει στον καθρέφτη του κι ας θυμηθεί τα έργα και τις ημέρες της διακυβέρνησής του».

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας, κατά τη διάρκεια της συζήτησης στην ολομέλεια της Βουλής, για την αποδοχή ή μη της πρότασης της προανακριτικής επιτροπής, να ασκηθεί δίωξη κατά του πρώην υπουργού Νίκου Παππά, χαρακτήρισε ημέρα «ντροπής» για την κυβέρνηση.

Έκανε λόγο για «εξευτελισμό της κυβερνητικής πλειοψηφίας», η οποία, όπως είπε, «παραδέχεται ότι δεν προκύπτει κανένα στοιχείο για τη βασική κατηγορία για την οποία αποπειράται να παραπέμψει σε δίκη τον πολιτικό της αντίπαλο».

Προηγούμενο άρθροΧρήστος Κέλλας: «Οι ανεμβολίαστοι δεν μπορούν να «ξανακλείσουν» την Ελλάδα»
Επόμενο άρθρο“Καβγάς” στο Μαξίμου για τις δηλώσεις της Δ. Μιχαηλίδου