Σε διαθεσιμότητα ο Σταύρος Μπαλάσκας μετά τις δηλώσεις του για τον συζυγοκτόνο

Σε διαθεσιμότητα τέθηκε ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ Σταύρος Μπαλάσκας, μετά το σάλο που προκάλεσαν οι δηλώσεις για τον συζυγοκτόνο της 20χρονης Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, όπως μεταδίδει το lawandorder.gr

Υπενθυμίζεται ότι το αρχηγείο της ΕΛΑΣ είχε διατάξει Ένορκη Διοικητική Εξέταση για τις επίμαχες δηλώσεις του.

Σε σχετική ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. αναφερόταν πως «παράλληλα, κινήθηκε η διαδικασία εξέτασης για λήψη του διοικητικού μέτρου της διαθεσιμότητας σε βάρος του».

Επιπλέον οι δηλώσεις του είχαν προκαλέσει και την παρέμβαση της προϊσταμένης της εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου, η οποία είχε διατάξει διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί το αδίκημα της διασποράς ψευδών ειδήσεων και της διέγερσης σε ανυπακοή από τον συνδικαλιστή.

Υπενθυμίζεται ότι σε δήλωσή του ο Σταύρος Μπαλάσκας είχε χαρακτηρίσει τον συζυγοκτόνο βλάκα γιατί όπως υποστήριξε «αν έπαιρνε τηλέφωνο την αστυνομία μετά το φόνο και έλεγε ότι το έκανα εν βρασμώ ψυχής θα πήγαινε το πολύ 4 χρόνια φυλακή».

Προηγούμενο άρθροΤι είπαν Κ.Σακελλαροπούλου και Ι. Χέρτσογκ – Πρόσκληση να επισκεφθεί το Ισραήλ
Επόμενο άρθροΜε σημαίες, σταυρούς και καταγγελίες για… τσιπάκια βγήκαν στους δρόμου αντιεμβολιαστές σε Αθήνα – Θεσσαλονίκη