Συμμετοχή της Ε. Ράπτη στη διαδικτυακή εκδήλωση με θέμα: «Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης»

Το Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου και ειδικότερα η Γενική Γραμματεία Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο στο πλαίσιο της συνεργασίας με την καμπάνια «ΕΝΑ στα ΠΕΝΤΕ» του Συμβουλίου της Ευρώπης, για την πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης, διοργάνωσε την έκτη κατά σειρά διαδικτυακή εκδήλωση, με θέμα: «Πρόληψη της παιδικής σεξουαλικής κακοποίησης».

Στην εκδήλωση μίλησαν η Έλενα Ράπτη Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης μαζί με τον Αστυνόμο Α’ Ευάγγελο Μπέσα, Προϊστάμενο του Τμήματος Διαδικτυακής Προστασίας Ανηλίκων της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος, για την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των εργαζομένων των Κέντρων Υποδοχής και Ταυτοποίησης (Κ.Υ.Τ.), καθώς και των Δομών Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο.

Η Βουλευτής, κλείνοντας τον κύκλο ομιλιών, ευχαρίστησε την Προϊσταμένη του Τμήματος Διαδικασιών και Εκπαίδευσης της Υπηρεσίας Υποδοχής και Ταυτοποίησης, κ. Σταυρούλα Μαρινοπούλου, για την άρτια συνεργασία τους και δήλωσε: «Κάθε παιδί που φιλοξενείται στα κέντρα και τις δομές της Γενικής Γραμματείας Υποδοχής Αιτούντων Άσυλο, έχει το δικαίωμα να είναι ασφαλές και προστατευμένο».

Προηγούμενο άρθροK. Μητσοτάκης : “Η Ελλάδα δεσμεύεται να προστατεύσει τα σύνορά της, που είναι και σύνορα της Ε.Ε.”
Επόμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Δις ισόβια σε 45χρονο που έκαψε τους γονείς του μέσα στο σπίτι τους