Επίσκεψη στο χωριό Αρτέμιδα του Δήμου Ζαχάρως – Φιγαλείας πραγματοποίησε το Σάββατο, 10 Ιουλίου, η Βουλευτής Ν. Ηλείας, Ν.Δ., Δρ. Διονυσία – Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, στο πλαίσιο των επισκέψεών της στα χωριά της Ηλείας, με σκοπό να συναντηθεί με τους κατοίκους και να συζητήσουν για τα θέματα που αντιμετωπίζουν, ώστε να συμβάλλει στην επίλυσή τους.

Η κα Βουλευτής συναντήθηκε με τον  Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Αρτέμιδας, κ Κυριακόπουλο Γρηγόρη, καθώς και μέλη της κοινότητας, και συνομίλησαν για τα προβλήματα του χωριού που αφορούν στο βιολογικό καθαρισμό, τον ηλεκτροφωτισμό της πλατείας, καθώς και στην οδική συγκοινωνία με το Δήμο Ζαχάρως.

Άμεσα η κα Βουλευτής επικοινώνησε με το Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων του ΥΠΕΝ, κ. Γραφάκο, το Δήμαρχο Ζαχάρως – Φιγαλείας, κ. Αλεξανδρόπουλο, τον Αντιδήμαρχο  Τεχνικών Υπηρεσιών,  κ. Καλογερόπουλο Φώτη, καθώς και το Γενικό Γραμματέα του Δήμου Ζαχάρως, κ. Μπαλασόπουλο Χρήστο, στους οποίους έθεσε υπόψιν τα ζητήματα της περιοχής.

Όσον αφορά το θέμα του βιολογικού καθαρισμού έγιναν οι σχετικές επικοινωνίες τόσο με την εταιρία κατασκευής όσο και με το Γενικό Γραμματέα Συντονισμού Διαχείρισης Αποβλήτων, κ. Γραφάκο, ώστε με τον κατάλληλο συντονισμό να τεθεί σε λειτουργία ο βιολογικός καθαρισμός, ο οποίος θα έχει τη δυναμική να εξυπηρετήσει τόσο την Αρτέμιδα όσο και τις γύρω τοπικές κοινότητες.

Εξεφράσθη δε η πρόθεση να παραχωρηθεί ένα λεωφορείο του Δήμου Ζαχάρως στο ΚΤΕΛ, προκειμένου να εκτελούνται δρομολόγια και να εξυπηρετούνται οι κάτοικοι.

Σχετικά δε με το φωτισμό της πλατείας, έχουν ήδη δρομολογηθεί σχετικές ενέργειες από το Δήμο.

Προηγούμενο άρθροΜητροπολίτης Δωδώνης: Nα γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός και στην Εκκλησία – Τραγικές οι συγκεντρώσεις
Επόμενο άρθροΣάμος: Μάχη με τις φλόγες δίνουν για δεύτερη μέρα οι πυροσβέστες – Εμπρησμό καταγγέλλει ο δήμαρχος