Ο κ. Δένδιας ενημέρωσε τον κ. Μπορέλ για τη χθεσινή επίσκεψή του στην Κύπρο και υπογράμμισε εκ νέου την ελληνική θέση όσον αφορά τις πρόσφατες παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στα Βαρώσια. Νέα τηλεφωνική επικοινωνία με Χριστοδουλίδη στο πλαίσιο του συντονισμού Αθήνας και Λευκωσίας

Τηλεφωνική συνομιλία με τον Ύπατο Εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Ένωσης, Ζοζέπ Μπορέλ, είχε, νωρίτερα σήμερα, ο υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Δένδιας.

Τον ενημέρωσε για την επίσκεψη στην Κύπρο

Ο κ. Δένδιας ενημέρωσε τον κ. Μπορέλ για τη χθεσινή επίσκεψή του στην Κύπρο και υπογράμμισε εκ νέου την ελληνική θέση όσον αφορά τις πρόσφατες παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στα Βαρώσια.

«O ΥΠΕΞ Νίκος Δένδιας συνομίλησε σήμερα τηλεφωνικά με τον Ύπατο Εκπρόσωπο ΕΕ J.Borrell , όπου τον ενημέρωσε για τη χθεσινή επίσκεψή του στην Κύπρο και υπογράμμισε εκ νέου την ελληνική θέση όσον αφορά τις πρόσφατες παράνομες ενέργειες της Τουρκίας στα Βαρώσια» αναφέρεται στον επίσημο λογαριασμό του υπουργείου Εξωτερικών στο twitter.

Τα μηνύματα Δένδια – Νέα τηλεφωνική με Χριστοδουλίδη

Υπενθυμίζεται ότι ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας κατά την παρουσία του στην Κύπρο μίλησε για Αττίλα που «κινήθηκε πάλι» και υπογράμμισε ότι όσο συνεχίζεται η τουρκική παρανομία στα Βαρώσια δεν μπορεί να υπάρξει βελτίωση στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, ενώ ξεκαθάρισε ότι οι προκλήσεις της Τουρκίας στην Κύπρο θα απαντηθούν.

Επίσης ο Νίκος Δένδιας είχε νέα τηλεφωνική συνομιλία νωρίτερα με τον Κύπριο ομόλογό του Νίκο Χριστοδουλίδη.

Προηγούμενο άρθροFreedom Pass: Αλαλούμ στα ΚΕΠ για τα 150 ευρώ καταγγέλουν οι εργαζόμενοι – Τι απαντά ο Γεωργαντάς
Επόμενο άρθροΕρώτηση του Άγγελου Τσιγκρή για τα εγγειοβελτιωτικά έργα στο Σκεπαστό Καλαβρύτων