Γλυκά Νερά: Η Καρολάιν υποψιαζόταν πως ο πιλότος είχε γυρίσει σε γυναίκα από το παρελθόν του

Συνταρακτικές είναι οι αποκαλύψεις για τη σχέση του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου με την σύζυγό του Καρολάιν, οι οποίες έρχονται στο φως από τη μυστική κατάθεση που έδωσε η σύμβουλος ψυχικής υγείας, Ελένη Μυλωνοπούλου, και την οποία αποκάλυψε πρώτα το in.gr.

Στη νέα αυτή κατάθεση, η οποία διάρκεσε τέσσερις ώρες, η σύμβουλος ψυχικής υγείας του ζευγαριού περιέγραψε αναλυτικά όλες τις συνεδρίες που είχε με την Καρολάιν Κράουτς, δίνοντας σημαντικά στοιχεία που αναμένεται να ανοίξουν νέο κύκλο δικαστικών ερευνών για το στυγερό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Η 20χρονη κοπέλα είχε μιλήσει διεξοδικά για τη σχέση της με τον πιλότο, αναφέροντας πόσο χειριστικός ήταν, ενώ είχε εκφράσει τις υποψίες που είχε για άλλες γυναίκες στη ζωή του.

Οι γυναίκες από το παρελθόν του πιλότου

Σύμφωνα με τον ALPHA, η κ. Μυλωνοπούλου κατέθεσε πως το ζευγάρι είχε τεταμένες σχέσεις και η Καρολάιν υποψιαζόταν πως υπήρχε κάποια άλλη γυναίκα στη ζωή του πιλότου.

«Δεν είχαν επαφές. Τον Ιανουάριο η Καρολάιν είχε αρχίσει να υποψιάζεται ότι ο σύζυγός της ίσως επέστρεψε σε κάποια από τις γυναίκες που γνώριζε πριν το γάμο τους. Ήξερε ότι υπήρχαν δύο γυναίκες από την εργασία του με τις οποίες είχε σχέσεις πριν από αυτήν. Της έκανε εντύπωση το γεγονός ότι έλειπε το σπίτι και τις Κυριακές που δεν εργαζόταν».

Προηγούμενο άρθροΑρκουμανέας: Πανδημία των ανεμβολίαστων – Τρομακτικός ο ρυθμός μετάδοσης της μετάλλαξης Δέλτα
Επόμενο άρθροΚοροναϊός: Σήμα κινδύνου από τους ειδικούς για την αύξηση των εισαγωγών στα νοσοκομεία