Θ. Χειμάρας: “Έγκρίθηκε η σύμβαση για την επέκταση δικτύων φυσικού αερίου στη Λαμία.”

“Το Σεπτέμβριο ξεκινά το έργο.”

Στις εξελίξεις στην πορεία του έργου επέκτασης των δικτύων φυσικού αερίου στη Λαμία και στην έγκριση της σύμβασης από το Ελεγκτικό Συνέδριο, αναφέρθηκε ο Βουλευτής Φθιώτιδας Θέμης Χειμάρας.

Ειδικότερα, όπως σημειώνει σε δήλωσή του ο Θέμης Χειμάρας:

« Η ημέρα ξεκίνησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Η έγκριση από το Ελεγκτικό Συνέδριο της Σύμβασης για την επέκταση των δικτύων φυσικού αερίου στη Λαμία, σηματοδοτεί την έναρξη της υλοποίησης του έργου τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

Με τον Περιφερειάρχη Κώστα Μπακογιάννη, ξεκινήσαμε το 2015 στις Βρυξέλλες, το τολμηρό και φιλόδοξο αυτό εγχείρημά, το οποίο πέρασε στην κυριολεξία από 40 κύματα.

Χρειάστηκαν πολλές, επίμονες και επίπονες προσπάθειες, αμέτρητες εργατοώρες μέσα στα 6 αυτά χρόνια, για να φτάσουμε σήμερα επιτέλους, στη φάση της ολοκλήρωσης.

Είμαι όμως βέβαιος ότι τα πολλαπλά οικονομικά, ενεργειακά, περιβαλλοντικά οφέλη, αλλά και εργασιακά οφέλη που συνεπάγεται το έργο του Φυσικού Αερίου, θα μας αποζημιώσουν και με το παραπάνω.

Πολλές ευχαριστίες στη σημερινή Διοίκηση της ΔΕΔΑ και προσωπικά στο Διευθύνοντα Σύμβουλο κ. Μάριο Τσάκα, ο οποίος κατάφερε να επαναφέρει σε τροχιά υλοποίησης, το έργο το οποίο μέχρι πριν ένα έτος κινδύνευε να χάσει τη χρηματοδότησή του».

Προηγούμενο άρθροΕκατομμύρια παιδικά εμβόλια χάνονται λόγω πανδημίας
Επόμενο άρθροΠιλοτικό πρόγραμμα για τη γεωργική κατάρτιση των κρατουμένων – Αρχίζει από τα Χανιά