Νέα Οδός: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από σήμερα στην Κηφισιά – Στο ρεύμα προς Αθήνα

Κυκλοφοριακές θα ισχύσουν στον αυτοκινητόδρομο Α.Θ.Ε και συγκεκριμένα στην περιοχή της Κηφισιάς (22οχλμ έως 21,4ο χλμ), οπως αναφέρει η Νεα Οδός, με σκοπό την εκτέλεση εργασιών αντικατάστασης ηχοπετασμάτων.

Ειδικότερα, από τη Δευτέρα 26 Ιουλίου, έως την Κυριακή 1 Αυγούστου, από τις 20:00 έως τις 07:00 της επομένης, θα ισχύει ολικός αποκλεισμός της δεξιάς λωρίδας και της Λωρίδας Έκτακτης Ανάγκης (Λ.Ε.Α.) στο ρεύμα κυκλοφορίας με κατεύθυνσης προς Αθήνα. Η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται κανονικά από την εναπομείνασα αριστερή και μεσαία λωρίδα. Ταυτόχρονα, μεταξύ 22ου χλμ- 21,4ου χλμ, θα ισχύσει και τοπικός αποκλεισμός, μέγιστου μήκους 20 μέτρων, τμήματος του αριστερού παράπλευρου.

Η Νέα Οδός έχει λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την ασφάλεια και εξυπηρέτηση των οδηγών, ενώ σχετικές προσωρινές σημάνσεις θα τοποθετηθούν με στόχο την πλήρη ενημέρωση όλων των οδηγών. Η Νέα Οδός ευχαριστεί για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδείξουν προσοχή και να συμμορφώνονται πλήρως με τη σχετική σήμανση.

Προηγούμενο άρθροe-ΕΦΚΑ: 7 ηλεκτρονικές υπηρεσίες για οφειλέτες
Επόμενο άρθροΚ. Παπακώστα: «Η Κυβέρνηση έμπρακτα κοντά στον αγρότη – Τροπολογία ΥΠΑΑΤ για αποζημιώσεις παγετών 2021»