Στ. Πέτσας για Εύβοια: “Ένα σημαντικό έργο αντιπλημμυρικής προστασίας γίνεται πράξη”

Κάνουμε ό,τι χρειάζεται για να ξαναγεννηθεί η ελπίδα”

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Δ.Κ. Ιστιαίας

Στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ)του υπουργείου Εσωτερικών, εντάχθηκε το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Δ.Κ. Ιστιαίας του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, προϋπολογισμού 11 εκατ. ευρώ, όπως ανακοίνωσε ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας.

«Ένα σημαντικό έργο για την αντιπλημμυρική προστασία της Δ.Κ. Ιστιαίας, το οποίο αποτελούσε για χρόνια αίτημα των κατοίκων της περιοχής, γίνεται τώρα πράξη. Η Κυβέρνηση σε συνεργασία με την Αυτοδιοίκηση στηρίζει εμπράκτως τις περιοχές που επλήγησαν από τις καταστροφικές πυρκαγιές», ανέφερε σε ανάρτησή του ο κ. Πέτσας.

«Με το βλέμμα στο μέλλον, ενωμένοι, κάνουμε ό,τι χρειάζεται ώστε να ξαναγεννηθεί η ελπίδα εκεί που υπήρξε απόγνωση», πρόσθεσε ο αναπληρωτής υπουργός ενώ συμπλήρωσε:

«Κατόπιν συντονισμένων ενεργειών των Υπουργείων Εσωτερικών και Ανάπτυξης και Επενδύσεων, σε συνέχεια σχετικής εντολής του Πρωθυπουργού, το έργο της αντιπλημμυρικής θωράκισης της Δ.Κ. Ιστιαίας του Δήμου Ιστιαίας-Αιδηψού, προϋπολογισμού 11 εκατ. ευρώ, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων (ΠΔΕ) του Υπουργείο Εσωτερικών».

Προηγούμενο άρθροΒίντεο που κόβει την ανάσα – Καρέ καρέ η σφοδρή σύγκρουση δύο οχημάτων
Επόμενο άρθροΠαγώνη – «Σε 15 μέρες μπορεί να έχουμε 6 με 8 χιλιάδες κρούσματα» – «Εμβολιαστείτε, φοράτε μάσκα»