Τα συγχαρητήρια της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας της χώρας απέσπασε ο Θανάσης Κωνσταντινίδης για το ασημένιο μετάλλιο στη ρίψη κορίνας F32 στους παραολυμπιακούς αγώνες.

«Ο Θανάσης Κωνσταντινίδης κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη ρίψη κορίνας F32 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες με νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ! Του αξίζουν πολλά συγχαρητήρια, μας έκανε περήφανους για ακόμη μία φορά!» έγραψε στο twitter ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

«Θερμά συγχαρητήρια στον χρυσό Παραολυμπιονίκη του Ρίο και σημαιοφόρο της ομάδας μας στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο Θανάση Κωνσταντινίδη, που κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο στη ρίψη κορίνας F32, με νέο ευρωπαϊκό ρεκόρ! Είμαστε πολύ περήφανοι!» τονίζει η πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

«Τέταρτο μετάλλιο για την Ελλάδα στους Αγώνες του Τόκιο, με τον Παραολυμπιονίκη μας Αθανάσιο Κωνσταντινίδη να κατακτά το ασημένιο μετάλλιο στην κορίνα F32. Θερμά συγχαρητήρια!» έγραψε ο Νίκος Δένδιας στο twitter.

Προηγούμενο άρθροΟρόσημο ο Σεπτέμβρης για την ανοσία – Ο στόχος για εφτά εκατομμύρια εμβολιασμένους – Στο τραπέζι η επέκταση της υποχρεωτικότητας
Επόμενο άρθροΚοροναϊός – Σενάρια για click away στους ανεμβολίαστους και επιστροφή μάσκας στους εξωτερικούς χώρους