Κων. Μαραβέγιας: Δίκαιο το αίτημα για τη δημιουργία Αστυνομικού Σταθμού στο αεροδρόμιο της Σκιάθου

Tο θέμα της δημιουργίας Αστυνομικού Σταθμού στο αεροδρόμιο «Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης» της Σκιάθου, κυριάρχησε στη συνάντηση που είχε ο βουλευτής Μαγνησίας της Νέας Δημοκρατίας με εκπροσώπους της Ένωσης Αστυνομικών Μαγνησίας, το Σάββατο 28 Αυγούστου.

Ο κ. Μαραβέγιας αναγνώρισε ότι πρόκειται για ένα δίκαιο αίτημα το οποίο πρέπει να υποστηριχθεί, τονίζοντας ότι η δημιουργία του νέου Αστυνομικού Σταθμού θα δώσει ανάσα στο υποστελεχωμένο Αστυνομικό Τμήμα Σκιάθου, που ειδικά κατά τους καλοκαιρινούς μήνες είναι επιφορτισμένο με αυξημένα καθήκοντα, αφού έχει την ευθύνη τόσο της αστυνόμευσης του νησιού, όσο και του ελέγχου στο αεροδρόμιο. Επισημαίνεται ότι, εάν υλοποιηθεί το αίτημα, το προσωπικό της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας θα ενισχυθεί με επιπλέον 15 άτομα.

Στη συνάντηση δεν συμμετείχε για λόγους υγείας ο πρόεδρος της Ένωσης κ. Αργύρης Διχτάς, όμως ο κ. Μαραβέγιας δεσμεύτηκε ότι σύντομα θα επιδιώξει νέα επαφή με τους εκπροσώπους των αστυνομικών, προκειμένου να γίνει μια πιο εκτενής συζήτηση για όλα τα θέματα που τους απασχολούν. 

Προηγούμενο άρθροΓιαννιτσά – Ανήλικος με συνεργούς του χτύπησαν και λήστεψαν 26χρονο
Επόμενο άρθροΣοκ στην Ίο – Καυγάς μεταξύ τουριστών κατέληξε σε τραγωδία