Να συγχαρεί τον Βαγγέλη Αποστολάκη για την ανάληψη του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη έσπευσε ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ.

«Τα θερμότερα συγχαρητήρια στον φίλο μου ναύαρχο Αποστολάκη για τον διορισμό του ως νέου Υπουργού Πολιτικής Προστασίας της Ελλάδας – ένας ιδιαίτερα σημαντικός ρόλος καθώς και οι δύο χώρες αντιμετωπίζουν την πρόκληση των άγριων πυρκαγιών που προκαλούνται από το κλίμα και επίσης ένα πλούσιο πεδίο για μελλοντική συνεργασία» έγραψε στο twitter ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρυ Πάιατ.

Οι δυο άντρες γνωρίζονται από την εποχή που ο Βαγγέλης Αποστολάκης, ήταν αρχηγός ΓΕΕΘΑ,  αλλά και στη συνέχεια, όταν ο Βαγγέλης Αποστολάκης επελέγη από τον Αλέξη Τσίπρα για υπουργός Άμυνας στη θέση του Πάνου Καμμένου. 

Παράλληλα ο Τζέφρι Πάιατ με ανάρτησή του στο twitter εκφράζει την ευγνωμοσύνη του για τη συνεργασία που είχε με το Βασίλη Κικίλια στο υπουργείο Υγείας και δηλώνει ότι ευελπιστεί να συνεχιστεί αυτή η συνεργασία στο υπουργείο Τουρισμού με την στόχο την οικονομική ανάκαμψη της χώρας.

Προηγούμενο άρθροH PayPal θα προσφέρει και χρηματιστηριακές συναλλαγές
Επόμενο άρθροΑλκιβιάδης Στεφανής: Η ανάρτηση μετά την «έξοδό» του από το Υπουργείο Άμυνας