Απολύτως επιτυχή χαρακτήρισε ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης την προσπάθεια του πρωθυπουργού να μπουν νέα πρόσωπα στην κυβέρνηση, που θα υποστηρίξουν το μεταρρυθμιστικό πρόγραμμα και εκτίμησε ότι θα υπάρξει ένα σημαντικό μεταρρυθμιστικό ρεύμα.

Αναφερόμενος στην υπαναχώρηση του κ. Αποστολάκη να αναλάβει το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας, μιλώντας στην ΕΡΤ, σχολίασε ότι  αναδεικνύονται πολλές πολιτικές συνιστώσες και παθογένειες. Η πρόταση ήταν πολύ συγκεκριμένη. Να αναλάβει το υπουργείο της Πολιτικής Προστασίας και για τούτο να υπάρξει διακριτική πολιτική στάση με προϋπολογισμό και έργα. Επισήμανε δε ότι ένας πολιτικός που έχει υπηρετήσει ως υπουργός δεν γίνεται να υπηρετήσει ως υφυπουργός, είναι πολιτικό ζήτημα.

Πολιτική υποκρισία και καιροσκοπισμός από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο υπουργός Επικρατείας επισήμανε ότι  ο κ. Αποστολάκης, αποδέχθηκε την πρόταση του πρωθυπουργού, είχαμε πει στα ζητήματα όχι μόνο των αρμοδιοτήτων αλλά και σε ζητήματα άσκησης βασικών πολιτικών επιλογών. Υπήρξε λοιπόν συμφωνία του κου Αποστολάκη και ενημερώθηκε και το ΚΙΝΑΛ και ο ΣΥΡΙΖΑ για τα θέματα αυτά, ουδέποτε αρνήθηκε, δήλωσε ότι θα προσέλθει κανονικά στην ορκωμοσία, μεσολάβησε η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ – επίθεση ολοκληρωτικού τύπου. Και ο κος Αποστολάκης υπέκυψε στις πιέσεις και υποχώρησε. Πολιτική υποκρισία και καιροσκοπισμός εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ, σχολίασε ο κ. Γεραπετρίτης.

Το πολιτικό σύστημα και δη η αντιπολίτευση δεν μπορεί να υπηρετήσει το σύστημα της αξιοκρατίας, εκτίμησε ο κ. Γεραπετρίτης δίνοντας έμφαση καις στους χαρακτηρισμούς περί «αποστάτη» υπογραμμίζοντας ότι ο στιγματισμός δεν τιμά τα πολιτικά μας ήθη.

Προηγούμενο άρθροΝοσοκομείο Αγρινίου – Χαμός με τους ανεμβολίαστους – 50 σε αναστολή και 40 σε αναρρωτική άδεια
Επόμενο άρθροΜονοκλωνικά αντισώματα και ινσουλίνη για πρώτη φορά σε χάπι