Τα τροχαία που συγκλόνισαν τον Πανελλήνιο – Διάσημοι Έλληνες που άφησαν την τελευταία τους πνοή στην άσφαλτο

To θανατηφόρο τροχαίο του τράπερ Mad Clip τα ξημερώματα της Πέμπτης ξύπνησε μαύρες μνήμες. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης των νέων, δεν είναι, όμως, ο μόνος διάσημος Έλληνας που έχασε τη ζωή του στην άσφαλτο. Όλοι θυμόμαστε τους ξαφνικούς θανάτους του Παντελή Παντελίδη, Πάνου Ζάρλα, Κυριάκου Παπαχρόνη της Άννας Πολλάτου αλλά και του Τόμας Πρωτόπαπα.

Παντελής Παντελίδης – 2016

Το ημερολόγιο έδειχνε 18 Φεβρουαρίου του 2016. Ήταν 9 το πρωί όταν η πληροφορία αρχικά ότι ο Παντελής Παντελίδης σκοτώθηκε σε τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, αρχίζει να κυκλοφορεί. Κανείς δεν μπορούσε να το πιστέψει.

Το αυτοκίνητο είχε ξεκινήσει από το ύψος του παλαιού αεροδρομίου και ξαφνικά, ενώ κινούταν προς τη λεωφόρο Βουλιαγμένης, ο οδηγός έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο μετέφερε τον καλλιτέχνη στο Ασκληπιείο της Βούλας, όπου διαπιστώθηκε ότι ήταν νεκρός.

Τόμας Πρωτόπαπας – 2013

Το πρωί της Κυριακής 17 Μαρτίου 2013, ο Τόμας Πρωτόπαπας ξεκίνησε με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του με προορισμό το στούντιο στο οποίο θα γίνονταν τα γυρίσματα της εκπομπής «Dr Cook».

Είχε σταματήσει στην Αττική Οδό προκειμένου να μιλήσει στο τηλέφωνο, όταν έπεσε με μεγάλη ταχύτητα πάνω του ένα λευκό φορτηγάκι. Η σύγκρουση ήταν σφοδρή και είχε ως αποτέλεσμα ο νεαρός ηθοποιός να χτυπήσει στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου του και να υποστεί βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και πολύ σοβαρούς τραυματισμούς.

Αμέσως μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο ΚΑΤ, όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στην Εντατική Μονάδα Παρακολούθησης, όπου παρέμεινε νοσηλευόμενος για σχεδόν 10 εβδομάδες.  Το απόγευμα της Τρίτης 21 Μαΐου 2013 όμως, ο άτυχος νεαρός άφησε την τελευταία του πνοή

Άννα Πολλάτου – 2014

Φρικτό θάνατο σε τροχαίο δυστύχημα βρήκε και η ολυμπιονίκης της ρυθμικής Άννα Πολλάτου σε ηλικία μόλις 31 ετών στις 17 Μαΐου 2014. Η αθλήτρια έσβησε στην εθνική οδό Πύργου-Πατρών καθώς κατευθυνόταν προς την Κυλλήνη με τελικό προορισμό την Κεφαλονιά. Ο θάνατός της ήταν ακαριαίος ενώ οι δύο άλλοι επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο τραυματίστηκαν ελαφρά.

Πάνος Ζάρλας – 2019

Ο παίκτης του Power of Love 1, Πάνος Ζάρλας, έχασε τη ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα που είχε με τη μηχανή του πάνω στη λεωφόρο Συγγρού πριν από 2 χρόνια, στις 31 Μαΐου του 2019, ανήμερα των γενεθλίων του.

Mad Clip – 2021

Συγκλονισμένο είναι το πανελλήνιο με την είδηση του θανάτου του τράπερ Mad Clip τα ξημερώματα τις 2 Σεπτεμβρίου. Ο άτυχος τραγουδιστής επέστρεφε από γάμο συνεργάτιδάς του όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και προσέκρουσε με μεγάλη ταχύτητα σε δέντρο.

Προηγούμενο άρθροΠέτρος Φιλιππίδης – Η προσπάθεια για να αποφυλακιστεί και οι ελπίδες του
Επόμενο άρθροΘ. Πλεύρης: “Περιμέναμε 10.000 αναστολές ανεμβολίαστων υγειονομικών και έχουμε 6.412” – Κόντρα με Πολάκη για τα εμβόλια