Δ. Κούβελας: «Στο πλευρό των υπαλλήλων των Φυλακών Διαβατών για τα δεδουλευμένα τους».

Ερώτηση προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη για τις στάσεις εργασίας των δικαστικών υπαλλήλων των Φυλακών Διαβατών κατέθεσε ο Βουλευτής Α΄ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ. κ. Δημήτρης Κούβελας.

Με αυτήν επισημαίνει ότι οι κινητοποιήσεις στις οποίες προχώρησαν οι δικαστικοί υπάλληλοι, οι οποίοι καταγγέλλουν τη μη καταβολή νυχτερινών δεδουλευμένων τους παλαιότερων ετών, προκαλούν δυσκολίες στην καθημερινότητα στο κατάστημα κράτησης, εις βάρος των κρατουμένων και των συγγενών τους.

Ο κ. Κούβελας τονίζει ότι «είναι δίκαιο να ικανοποιηθεί το αίτημα τους και να τους καταβληθούν τα νυχτερινά δεδουλευμένα τους, προηγούμενων ετών», συμπληρώνοντας ότι «οι υπάλληλοι στις Φυλακές Διαβατών καλούνται να ασκούν τα καθήκοντά τους κάτω από εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, όλες τις ώρες και ημέρες του χρόνου».

Στην ερώτησή του, ο Βουλευτής Θεσσαλονίκης υπογραμμίζει και το γεγονός ότι σε αυτή τη συνθήκη έρχονται να προστεθούν και οι περικοπές που ήδη έχουν υποστεί οι εργαζόμενοι τα προηγούμενα χρόνια.

Ο κ. Κούβελας διαβεβαιώνει ότι «θα σταθώ αρωγός στα δίκαια αιτήματά τους και θα παλέψω με όλες μου τις δυνάμεις για την τελική τους ικανοποίηση και την επιστροφή της εύρυθμης λειτουργίας στις Φυλακές Διαβατών».

Προηγούμενο άρθροΣύνοδος κορυφής Med9 – Στην Αθήνα Φον ντερ Λάιεν και ευρωπαίοι ηγέτες
Επόμενο άρθροΤο σχολείο στο Καπανδρίτι με τα σπασμένα τζάμια και ο Δήμαρχος Ωρωπού που δεν έχει ακόμη παραιτηθεί