Σπύρος Μπιμπίλας – Η απάντηση στις καταγγελίες για ψεύτικα πιστοποιητικά εμβολιασμού

Ο Σπύρος Μπιμπίλας μετά τις καταγγελίες του ηθοποιού Γιώργου Παράσχου για πασίγνωστους καλλιτέχνες που κυκλοφορούν με πλαστά πιστοποιητικά εμβολιασμού έδωσε τη δική του απάντηση.

O Γιώργος Παράσχος αποκάλυψε πως τον προσέγγισε συνάδελφός του, προκειμένου να του πουλήσει ψεύτικο πιστοποιητικό εμβολιασμού αντί 300 ευρώ.

Με φόντο τις καταγγελίες αυτές ο πρόεδρος του ΣΕΗ, Σπύρος Μπιμπίλας μιλώντας στην εκπομπή της Ταταιάνας Στεφανίδου είπε:

«Δεν τον πλησίασε συνάδερφός μας, αλλά ένας άγνωστος άνθρωπος, εκτός του χώρου και νομίζω το λάθος το δικό μου είναι ότι δεν κράτησα τα στοιχεία του.

Ο Γιώργος Παράσχος ήταν μαζί με άλλους συναδέρφους μας και τον πλησίασε ένας άγνωστος. Τις επόμενες ημέρες και ο ίδιος ο Γιώργος θα ενταχθεί στο ΣΕΗ γιατί πρέπει να μου καταθέσει όλο αυτό το περιστατικό. Αν συμβεί όμως από κάποιον ηθοποιό, τότε αυτό είναι εγκληματική ενέργεια».

Ο Σπύρος Μπιμπίλας όπως λέει έλαβε μάλιστα και δύο εξώδικα από ανεμβολίαστους ηθοποιούς: «Και στους ηθοποιούς υπάρχει μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων που δεν επιθυμεί να εμβολιαστεί, προσωπικά έχω πάρει και ένα εξώδικο από δύο μη εμβολιασμένους ηθοποιούς.

Θεώρησαν ότι απομακρύνθηκαν από την παράσταση στο Ηρώδειο διότι έκαναν πρόβες στο Σπίτι του Ηθοποιού όπου στο Σπίτι του Ηθοποιού είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός προκειμένου να γίνονται και οι πρόβες».

Δείτε παρακάτω το σχετικό βίντεο με όσα δήλωσε ο Σπύρος Μπιμπίλας :

Προηγούμενο άρθροΕΚΠΑ -Στο top 25 των Πανεπιστημίων παγκοσμίως στις συνεργασίες
Επόμενο άρθροΠαυλάκης – Η μετάλλαξη Δέλτα δεν χαρίζει κάστανα – Να παρθούν μέτρα αλλιώς επανάληψη του περσινού χειμώνα