Η λίστα με τα κλειστά σχολεία στην Ελλάδα, μετά από κρούσματα κοροναϊού αρχίζει να αυξάνεται. Έτσι στη λίστα με τα κλειστά σχολεία που ανακοινώνει το υπουργείο Παιδείας έγινε ακόμη μία προσθήκη.

Έκλεισε ξαφνικά η έκτη τάξη του δημοτικού σχολείου στο Μούλκι Κορινθίας. Πρόκειται για περιοχή κοντά στο Ξυλόκαστρο. Η συγκεκριμένη τάξη του σχολείου θα μείνει κλειστεί έως 3 Οκτωβρίου.

Να υπενθυμίσουμε πως, σε αναστολή τέθηκαν τα δύο πρώτα τμήματα σε σχολείο του δήμου Νεάπολης-Συκεών της Θεσσαλονίκης εξαιτίας του αριθμού των κρουσμάτων στις συγκεκριμένες τάξεις.

Συγκεκριμένα, από την Τρίτη 21 Σεπτεμβρίου ανεστάλη η λειτουργία τμήματος της Δευτέρας Τάξης (Β2) του σχολείου καθώς εντοπίστηκαν θετικά 11 από τα 20 παιδιά που έχει το τμήμα ενώ σήμερα τμήμα της Τρίτης Τάξης (Γ2) του ίδιου σχολείου προχώρησε και αυτό σε αναστολή της λειτουργίας του καθώς εντοπίστηκαν 12 κρούσματα από τα 23 άτομα του τμήματος.Τόσο στο Β’2 όσο και στο Γ’2 νόσησε το 50% + 1 των μαθητών με αποτέλεσμα να κλείσουν.

Προηγούμενο άρθροΞανά υποψήφιος ο Κώστας Μπακογιάννης για τον Δήμο Αθηναίων
Επόμενο άρθροΣυντροφικά “μαχαιρώματα” – Η Αν. Καββαδία κατηγορεί τον Σπίρτζη για “χονδροειδέστατη απόπειρα εργαλειοποίησης γυναικοκτονίας”