Ο πρόεδρος του ΕΟΔΥ, Παναγιώτης Αρκουμανέας, φαίνεται πως θα αποχωρήσει από τη θέση του, καθώς σκοπεύει να υποβάλει την παραίτησή του στον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη.

Ο κ. Αρκουμανέας έχει αναφέρει προφορικά την πρόθεσή του να αλλάξει σελίδα στην επαγγελματική του πορεία, και σύμφωνα με πληροφορίες το επόμενο διάστημα θα υποβάλει γραπτώς την παραίτησή του.

Δεν αποκλείεται μάλιστα να δούμε σύντομα τον πρόεδρο του ΕΟΔΥ σε κάποια καίρια θέση άλλου υπουργείου μαζί με γνώριμα για εκείνον πρόσωπα.

Τα σενάρια για την αντικατάστασή του

Όσον αφορά το ποιος θα αναλάβει τη θέση του προέδρου του ΕΟΔΥ, στο κρίσιμο σημείο για την πορεία της πανδημίας, τις τελευταίες ώρες επιμένουν τα σενάρια που θέλουν τον Θεόδωρο Βασιλακόπουλο ως υποψήφιο αντικαταστάτη.

Ο καθηγητής Πνευμονολογίας και Εντατικής Θεραπείας στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών, Θεόδωρος Βασιλακόπουλος, έχει «ξεχωρίσει» όχι μόνο για την επιμονή του όσον αφορά την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, αλλά και για την αντιπαράθεσή του με τις «θέσεις» των αρνητών, ακόμα και στον τηλεοπτικό αέρα.

Ωστόσο, μέχρι στιγμής δεν υπάρχει επίσημη ανακοίνωση για την παραίτηση του κ. Αρκουμανέα αλλά ούτε και για το ποιος θα τον αντικαταστήσει εάν κάτι τέτοιο οριστικοποιηθεί.

Προηγούμενο άρθροΠήρε ΦΕΚ το μέτρο των νέων αγροτών – Τι προβλέπεται
Επόμενο άρθροΑχαΐα – Όλο και περισσότεροι ζητούν νεκροψία των νεκρών από Covid – «Καμπανάκι» από ιατροδικαστές