«Ο κ. Τσίπρας που κυβέρνησε με ένα κομμάτι της ακραίας δεξιάς του κ. Καμμένου δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στην παράταξη που ξεκίνησε τη δίωξη της εγκληματικής οργάνωσης και στην κυβέρνηση που στην διάρκεια της θητείας της ολοκληρώθηκε η δίκη και η καταδίκη της Χρυσής Αυγής» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος

Επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο Γιάννης Οικονόμου με αφορμή τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις φασιστικές επιθέσεις στη Σταυρούπολη.

«Ο κ. Τσίπρας που κυβέρνησε με ένα κομμάτι της ακραίας δεξιάς του κ. Καμμένου δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο στην παράταξη που ξεκίνησε τη δίωξη της εγκληματικής οργάνωσης και στην κυβέρνηση που στην διάρκεια της θητείας της ολοκληρώθηκε η δίκη και η καταδίκη της Χρυσής Αυγής» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σχολιάζοντας τις δηλώσεις του κ. Τσίπρα στις οποίες κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι νίπτει τας χείρας της για να μην χάσει το ακροατήριο της ακροδεξιάς.

Νωρίτερα, ο Αλέξης Τσίπρας είχε ασκήσει κριτική στην κυβέρνηση για τη Σταυρούπολη, ισχυριζόμενος ότι “το υπουργείο Παιδείας νίπτει τα χείρας του και κρατά ίσες αποστάσεις, για να μην χάσει το ακροατήριο της ακροδεξιάς”.

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη – Σημαντική η διασπορά του κοροναϊού στην κοινότητα – Το επιβεβαιώνουν οι μετρήσεις στα λύματα
Επόμενο άρθροΔικαστήριο – Απαγορεύεται στον Νίκο Κουρή να χρησιμοποιεί το επώνυμο «Θεοδωράκης»