Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών δώρισε μια φανέλα του Παναθηναϊκού από την εποχή του Γουέμπλεϊ, όταν προπονητής των πρασίνων ήταν ο Φέρεντς Πούσκας, ενώ ο κ. Σιγιάρτο ανταπέδωσε δίνοντας στον κ. Δένδια μια φανέλα της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας

Ποδοσφαιρικές φανέλες του Φέρεντς Πούσκας αντάλλαξαν ο Νίκος Δένδιας και ο Ούγγρος ομόλογός, του Πίτερ Σιγιάρτο.

Ο Έλληνας υπουργός Εξωτερικών δώρισε μια φανέλα του Παναθηναϊκού από την εποχή του Γουέμπλεϊ, όταν προπονητής των πρασίνων ήταν ο Φέρεντς Πούσκας, ενώ ο κ. Σιγιάρτο ανταπέδωσε δίνοντας στον κ. Δένδια μια φανέλα της εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, με την οποία ο Πούσκας αναδείχτηκε κορυφαίος ποδοσφαιριστής, πριν γίνει προπονητής.

«Μια μεγάλη προσωπικότητα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, ο Φέρεντς Πούσκας, ενώνει Ελλάδα και Ουγγαρία», αναφέρει ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας, σε ανάρτησή του στο instagram.

«Δώρισα στον υπουργό Εξωτερικών της Ουγγαρίας Πίτερ Σιάρτο (Péter Szijjártó) μια φανέλα του Παναθηναϊκού, από την εποχή του Γουέμπλεϊ, όταν προπονητής της ήταν ο Πούσκας. Ο ομόλογός μου ανταπέδωσε, δωρίζοντας μου φανέλα της μεγάλης εθνικής ομάδας της Ουγγαρίας, με την οποία μεγαλούργησε ο Πούσκας πριν γίνει προπονητής».

Υπενθυμίζεται ότι, ο κ. Σιάρτο συνάντησε τον Νίκο Δένδια στην Ελλάδα, ενώ κατά τη διάρκεια των δηλώσεών τους, ο Έλληνας ΥΠΕΞ έστειλε το μήνυμα πως οι αιτιάσεις της Τουρκίας για τη συμφωνία της χώρας μας με τη Γαλλία είναι «εντελώς απαράδεκτες». Παράλληλα, τόνισε πως εάν η γειτονική χώρα ενοχλείται από αυτήν την εξέλιξη, «αυτό μπορεί μόνο να σημαίνει ότι διαλαμβάνει τον εαυτό της ως δύναμη επιτιθέμενου».

Προηγούμενο άρθροΕξαρθρώθηκε κύκλωμα που κατασκεύαζε πλαστά ταξιδιωτικά και διοικητικά έγγραφα
Επόμενο άρθροSmoothies – Η «μόδα» που ήρθε για να μείνει