Κρήτη – «Λουκέτο» σε καφενείο που εξυπηρετούσε όρθιους πελάτες – Πρόστιμα για μάσκες

Νέα πρόστιμα «έπεσαν» χθες στην Κρήτη αφού συνεχίζονται οι έλεγχοι της Αστυνομίας για την τήρηση των μέτρων για τον κοροναϊό. Οι χθεσινοί έλεγχοι έφτασαν τους 2.200.

Στα Χανιά, βεβαιώθηκαν 4 παραβάσεις σε υπαλλήλους καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος για μη χρήση μάσκας και 2 σε καταστήματα που δεν έφεραν πινακίδα με τον μέγιστο αριθμό ατόμων.

Στο Ρέθυμνο, οι παραβάσεις ήταν 3. Μία από υπάλληλο super market για μάσκα και 2 από καταστήματα, για πινακίδα.

  • Διαβάστε επίσης: Επιστρέφουν στην κανονικότητα οι εμβολιασμένοι – Νέο τοπίο σε εστίαση και διασκέδαση

Καφενείο θα μείνει κλειστό για μια εβδομάδα

Η βαριά «καμπάνα» έπεσε στο Ηράκλειο, σε ένα καφενείο, το οποίο εξυπηρετούσε όρθιους πελάτες. Μάλιστα, κατά τον έλεγχο εντοπίστηκε και ένας πελάτης που δεν έφερε πιστοποιητικό εμβολιασμού ή rapid test, επομένως επιβλήθηκε πρόστιμο και σε εκείνον.

Το καφενείο θα παραμείνει κλειστό για 7 ημέρες, ενώ ο ιδιοκτήτης θα πληρώσει πρόστιμο 2.000 ευρώ. Στο Λασίθι, επιβλήθηκε 1 πρόστιμο σε οδηγό λεωφορείου, για μη χρήση μάσκας.

Προηγούμενο άρθροΛιάκουρας – Στόχος της Τουρκίας η ακύρωση της κυριαρχίας ελληνικών νησιών και η διεύρυνση των γκρίζων ζωνών
Επόμενο άρθροΒόλος – Καταδικάστηκε ο 78χρονος που χτύπησε την γειτόνισσά του με τσιμεντόλιθο – Τι είπε στην απολογία του