Στον πολιτικό συμβολισμό της αυριανής εκδήλωσης του Ιδρύματος «Κ. Καραμανλής» με θέμα «Κωνσταντίνος Καραμανλής: Η πορεία της Ελλάδας στην ενωμένη Ευρώπη» αναφέρθηκε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής, σε συνέντευξή του στα Παραπολιτικά 90,1 FM.

Στην εκδήλωση ομιλητές θα είναι ο πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης και ο πρώην πρωθυπουργός κ. Κώστας Καραμανλής, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο πρόεδρος του Ιδρύματος κ. Πέτρος Μολυβιάτης και ο αντιπρόεδρος κ. Αχιλλέας Καραμανλής.

Ο κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής επισήμανε ότι η εκδήλωση πραγματοποιείται με αφορμή τα 47 χρόνια από την ίδρυση της Νέας Δημοκρατίας, επέτειος που συμπίπτει με τα 40 χρόνια από την ένταξη της Ελλάδας στην τότε ΕΟΚ και τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση.

«Αυτή η εκδήλωση έχει ένα συμβολισμό. Είναι μία εκδήλωση για να γιορτάσουμε πολλά γεγονότα: Την ενότητα του κόμματος, τα 47 χρόνια μας, την πορεία μας στην Ευρώπη, η οποία ας μην ξεχνάμε ότι διακυβεύτηκε πριν από μερικά χρόνια», σημείωσε ο κ. Κώστας Αχ. Καραμανλής.

«Σήμερα η χώρα μας βρίσκεται στον στενό πυρήνα της ενωμένης Ευρώπης, όχι μόνο επειδή μας έβαλε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής, αλλά και επειδή η Νέα Δημοκρατία διασφάλισε αυτή την πορεία», τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Όσον αφορά στην ιδεολογική φυσιογνωμία της Νέας Δημοκρατίας σήμερα, ο κ. Καραμανλής τόνισε ότι η απάντηση βρίσκεται στην ιδρυτική της διακήρυξη, η οποία λέει ότι η Νέα Δημοκρατία βρίσκεται πέρα και πάνω από τις παραπλανητικές ετικέτες της δεξιάς, του κέντρου και της αριστεράς.

Προηγούμενο άρθροΠάτρα – Γέφυρα σωτηρίας για 16χρονο με σπάνιο νόσημα
Επόμενο άρθροΕμβολιασμοί «μαϊμού» – Δεκάδες περισσότερα τα πλαστά πιστοποιητικά από τις αρχικές εκτιμήσεις στην Καρδίτσα