Περισσότερες από 24 ώρες χρειάστηκαν για να ξεκινήσει η ρυμούλκηση του λεωφορείου που έγινε… υποβρύχιο στο κέντρο της Αθήνας.

Το βράδυ της Παρασκευής, όπως φαίνεται στο βίντεο του ANT1, ξεκίνησε η ρυμούλκησή του, ενώ οι εικόνες ντροπής είχαν προλάβει να κάνουν τον γύρο του κόσμου.

  • Διαβάστε επίσης: «Η ελληνική βερσιόν του Squid Game» – Χαμός στο Twitter με τα προβλήματα από τον «Μπάλλο»

Δείτε το βίντεο:

Παρέμβαση εισαγγελέα για το λεωφορείο που «βούλιαξε»

Την παρέμβαση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας, Σωτηρίας Παπαγεωργακοπούλου προκάλεσαν οι εικόνες που καταγράφηκαν από τα Μέσα Ενημέρωσης με τους επιβάτες του εγκλωβισμένου από τη βροχή λεωφορείου, κάτω από τη γέφυρα στη Λεωφόρο Ποσειδώνος να περπατούν μέσα σε ένα μέτρο νερό, σχηματίζοντας ανθρώπινη αλυσίδα, για να σωθούν και να μην κινδυνεύσει η ζωή τους.

Η διενέργεια της προκαταρκτικής εξέτασης ανατέθηκε στον προϊστάμενο της Ποινικής Δίωξης, Αντώνη Ελευθεριάνο, προκειμένου να διερευνηθούν τα αίτια του πλημμυρικού φαινομένου.

Στο πλαίσιο της έρευνας, θα ληφθούν καταθέσεις για να διαπιστωθεί εάν είχαν ληφθεί όλα τα αναγκαία μέτρα και εάν είχαν γίνει τα απαραίτητα αντιπλημμυρικά έργα από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Προηγούμενο άρθροΚακοκαιρία «Μπάλλος» – Έπεσε κι άλλο μπαλκόνι – Από κτήριο στη Μεταμόρφωση
Επόμενο άρθροΡεντίνα – Κλειστή η Εθνική Οδός λόγω υδάτων – Πληροφορίες για εγκλωβισμένους οδηγούς