Την αντίδραση του κυβερνητικού εκπροσώπου Γιάννη Οικονόμου προκάλεσε η τοποθέτηση του αρχηγού της αξιωματικής Αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα ο οποίος επιτέθηκε νωρίτερα στην κυβέρνηση, υποστηρίζοντας ότι «αναμασά οικονομικές συνταγές του παρελθόντος που απέτυχαν και μας οδήγησαν σε πτώχευση».

«Η Ελλάδα ανακάμπτει δυναμικά και σταθερά, σε όλα τα επίπεδα. Με ρυθμούς υψηλότερους από τον μέσο όρο στην Ευρώπη. Καταλαβαίνουμε ότι αυτό, όπως και κάθε επιτυχία της χώρας προκαλεί αμηχανία και δυσθυμία στον κ. Τσίπρα» τόνισε ο κ. Οικονόμου για να προσθέσει.

«Κάθε φορά που απευθύνεται στον επιχειρηματικό κόσμο όλοι θυμόμαστε την «τύχη» που είχαν επιφυλάξει οι πολιτικές και η διαπραγματευτική του δεινότητα για τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους και την ανταγωνιστικότητα της οικονομίας. Εμείς συνεχίζουμε την προσπάθειά μας γιατί αυτός είναι ο δρόμος να αντιμετωπίσουν η κοινωνία, οι άνεργοι που βρίσκουν εργασία και οι επιχειρήσεις, τις συνέπειες της πανδημίας και της ενεργειακής κρίσης που αντιμετωπίζει όλος ο κόσμος».

Προηγούμενο άρθροΜαρέβα Μητσοτάκη – Μαζί με την Ιωάννα Παλιοσπύρου σε εκδήλωση κατά της βίας απέναντι στις γυναίκες
Επόμενο άρθροΤσίπρας – Διαφορετική η πραγματικότητα από την ωραιοποιημένη εικόνα της κυβέρνησης – Άμεσα αναθεώρηση των δημοσιονομικών στόχων του Μεσοπρόθεσμου