Εργαζόμενοι του Δήμου Κατερίνης έσωσαν ηλικιωμένο και ασθενή συνδημότη τους, όταν κατά την διάρκεια της εργασίας τους, αντιλήφθηκαν εστία πυρκαγιάς σε οικία και άμεσα έσπευσαν να απεγκλωβίσουν τον συνάνθρωπο τους. Όπως ήταν αναμενόμενο ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος απεύθυνε μια δημόσια ευχαριστία προς τους ανθρώπους αυτούς.

«Αισθάνομαι μεγάλη τιμή ως  Δήμαρχος να διοικώ  έναν Δήμο που διαθέτει προσωπικό που ξεχωρίζει όχι μόνο για το ήθος και την εργατικότητά του, αλλά ταυτόχρονα για την αλληλεγγύη, το θάρρος και  την επιμονή του να σπεύσει, να προστατεύσει και να σώσει με τρομερή αυτοθυσία ευάλωτο ηλικιωμένο συνδημότη μας από πυρκαγιά». Αυτό τόνισε ο Δήμαρχος Κώστας Κουκοδήμος, αναφερόμενος  στους εργαζόμενους στην καθαριότητα του Δήμου Κατερίνης: Ιωάννη Μαυρομάτη, Στέφανο Σαρηγιαννίδη, Αργυρώ Σταυρινουδάκη, οι οποίοι σήμερα στη διάρκεια αποκομιδής των απορριμμάτων ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα για βοήθεια, σε οικία στην οδό Κατερινιώτου, στα Καταφυγιώτικα.

Στην οικία ξέσπασε πυρκαγιά από άγνωστη αιτία και οι εργαζόμενοι με την πρωτοφανή αυταπάρνηση που επέδειξαν, έδωσαν τις πρώτες βοήθειες σε  ηλικιωμένο ασθενή συνδημότη μας, συνδράμοντας αποτελεσματικά στη μεταφορά του σε ασφαλές σημείο έως ότου φθάσει και η Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Τις ευχαριστίες και τα συγχαρητήριά του, στους εργαζομένους εξέφρασε και ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Κώστας Γραμματικόπουλος: «Τους οφείλουμε όλοι ένα μεγάλο ευχαριστώ και ευγνωμοσύνη» τόνισε χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΕμβόλιο – Πώς θα γίνει η δήλωση εμβολιασμών που έχουν γίνει στο εξωτερικό
Επόμενο άρθροΕΕ – Εκτίναξη τιμών κατοικίας κατά 39% στη δεκαετία, στο +16% τα ενοίκια – Οι τιμές στην Ελλάδα