Ανείπωτη θλίψη, πέθανε ο δημοσιογράφος Κώστας Τσαούσης

To In και ο ΟΤ αποχαιρετούν με βαθύ πόνο τον Κώστα Τσαούση. Δεν ήταν απλώς ένα συνάδελφος, ήταν ένα σημείο αναφοράς για όλες και όλους μας. Ήταν και θα είναι αναπόσπαστο κομμάτι του οράματος που έχουμε για την ενημέρωση.

Με μεγάλη διαδρομή σε πολλά μέσα, ο Κώστας Τσαούσης έγραψε ιστορία στο οικονομικό ρεπορτάζ και στη δημοσιογραφία.

Με πολύ μεγάλη παιδεία, αλλά και διαρκή επιθυμία να παρακολουθεί τις εξελίξεις, με μια αντίληψη για το ρεπορτάζ που υπερέβαινε την απλή καταγραφή των γεγονότων και με ένα ενδιαφέρον για την οικονομία που αποκάλυπτε μια βαθύτερη αγωνία για το μέλλον αυτής της χώρας και με μια ειλικρινή πίστη στη δυνατότητά της να δημιουργεί και να καινοτομεί, υπήρξε για όλες και για όλους μας πραγματικός δάσκαλος.

Ήταν μεγάλη τιμή που το τελευταίο διάστημα συνεργαζόταν μαζί και το εγχείρημα του ΟΤ δεν θα είχε στηθεί χωρίς τη δική του δημιουργικότητα και ενεργητικότητα. Είχε πάρα πολλά να δώσει ακόμη και αυτό κάνει τον πόνο μας ακόμη πιο μεγάλο.

Εμείς θα κρατήσουμε όλες τις στιγμές που περάσαμε μαζί του σε δημοσιογραφικά γραφεία και σαν τελευταία εικόνα τη χαρά που έδειχνε όταν καταφέραμε να κάνουμε το ΟΤ FORUM.

Καλό ταξίδι Κώστα

Προηγούμενο άρθροΠάπας Φραγκίσκος: Ζήτησε τεκίλα για να του περάσει ο πόνος στο γόνατο
Επόμενο άρθροΜπάμπης Αναγνωστόπουλος: Πόσα χρόνια θα παραμείνει στη φυλακή ο πιλότος;