Τουρκία: Στο στόχαστρο των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ επειδή… αγαπάει την Ελλάδα

Μία φιλελληνική ανάρτηση πολύ γνωστής Τουρκάλας ηθοποιού ξεσήκωσε σφοδρές αντιδράσεις στην γείτονα, με τις φιλοκυβερνητικές εφημερίδες να της επιτίθονται ανοιχτά.

Η γυναίκα, που δεν φοβάται να εκφράσει τις απόψεις της έχει βρεθεί στο στόχαστρο σε μια περίοδο όπου ο Ερντογάν δίνει τη δική του ερμηνεία στη Συνθήκη της Λωζάνης,  διεκδικεί ελληνικά νησιά και προχωρά σε καθημερινές προκλήσεις εναντίον της Ελλάδας.

Η ανάρτηση της Τουρκάλας ηθοποιού

«Αγαπώ πολύ την Ελλάδα, αγαπώ και τους Έλληνες γείτονες, χωρίς αυτούς τους πολιτικούς θα τα πηγαίναμε με την Ελλάδα σαν τα τριαντάφυλλα», γράφει η Μπέρνα Λασίν.

Οι αντιδράσεις των τουρκικών ΜΜΕ

Η Μπέρνα Λασίν, βρέθηκε στο στόχαστρο πολλών υποστηρικτών του Ερντογάν, οι οποίοι σχολίασαν κάτω από την ανάρτησή της αλλά και των φιλοκυβερνητικών ΜΜΕ.

  • Διαβάστε επίσης: Τουρκία: Σφετερίζεται μεγάλα νησιά μας – Φόβοι από Έλληνες στρατιωτικούς για προσχεδιασμένο επεισόδιο του Ερντογάν

To TRHaber σχολίασε: «Η ηθοποιός Μπέρνα Λασίν, ξεχειλίζει αγάπη για την Ελλάδα, που απλώνει όπλα κατά της χώρας μας και διεκδικεί δικαιώματα στα νησιά μας».

Στο ίδιο μήκος κύματος και η Yeni Safak: «Η Μπέρνα Λασίν επαινεί την Ελλάδα, που απειλεί την Τουρκία με κάθε ευκαιρία».

googletag.cmd.push(function() {
googletag.display(‘300x250_middle’)
})
Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr
Σημαντικό forum για τις υβριδικές απειλές και την Ελλάδα