10 αντηλιακά που αξίζουν μια θέση στη βαλίτσα σου

Τι ακριβώς θέλεις από το αντηλιακό σου; Υψηλό δείκτη προστασίας, αυτό είναι βέβαιο. Σταθερότητα στην υγρασία; Θα πούμε πως ναι, αφού ακόμη και στην πόλη, ο ιδρώτας μπορεί να διαλύσει την ασπίδα σου απέναντι στη βλαβερή ακτινοβολία.

Από εκεί και πέρα, οι επιλογές σου είναι ατέλειωτες: συνθέσεις με χρώμα ή χωρίς; Σε μορφή απαλής λοσιόν, γαλακτώματος, σπρέι ή αφρού; Με οργανικά ή χημικά φίλτρα; Την απάντηση την ξέρεις μόνο εσύ – και λάθη δεν υπάρχουν. Εμείς, πάλι, ξέρουμε πού θα τα βρεις σε συμφέρουσες τιμές ή ακόμη και σε έκπτωση που μπορεί να αγγίξει το 80%.

Φυσικά, στο SHOPFLIX.gr – ανάμεσα σε αμέτρητα προϊόντα υγείας και ομορφιάς, που μπορούν να φτάσουν στην πόρτα σου άμεσα και στην ακριβή ημερομηνία παράδοσης που θα δεις κατά την παραγγελία, σε όποιο μέρος της Ελλάδας και να βρίσκεσαι, ώστε να μπορέσουν να έρθουν μαζί σου και στις διακοπές.

Και επειδή η ποικιλία είναι ευχάριστη παντού, και όχι μόνο στα προϊόντα, πλέον η πλατφόρμα σου δίνει τη δυνατότητα να πληρώσεις όχι μόνο με χρεωστική/πιστωτική κάρτα ή αντικαταβολή, αλλά και με Apple Pay, Google Pay, Διατραπεζική Συναλλαγή Iris και από το πορτοφόλι του Viva Wallet σου, μέσα από τη νέα στρατηγική συνεργασία με τη Viva Wallet.

Πάμε να δούμε και ορισμένα από τα αγαπημένα μας αντηλιακά;

Πρόσωπο, το απαιτητικό

Η αντηλιακή προστασία του προσώπου σου θα πρέπει να είναι προτεραιότητα σε όλη τη διάρκεια του χρόνου. Ειδικά το καλοκαίρι, όμως, δεν πρέπει να βγαίνεις ποτέ από το σπίτι πριν εφαρμόσεις ένα αξιόπιστο αντηλιακό που σέβεται την επιδερμίδα σου.

Αντηλιακή Κρέμα Βodyfarm coverage SPF30 50ml

Ιδανική για την πόλη, η CC cream με αντηλιακή προστασία θα καλύψει κάθε ανομοιογένεια της επιδερμίδας και θα σου χαρίσει φυσική, αψεγάδιαστη όψη.

Η σύνθεσή της διατηρεί την υγρασία, ώστε να παραμένεις ενυδατωμένη, ενώ ο αντηλιακός δείκτης SPF30 θα κρατήσει μακριά τη βλαβερή ακτινοβολία.

Αγόρασέ τη από 13,89€.

Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face Cream SPF 50+ UVA 50ml

Πώς γίνεται ένα διαφανές αντηλιακό να είναι ταυτόχρονα έγχρωμο, και μάλιστα σε τόνο που δένει άψογα με την επιδερμίδα σου; Με την επαναστατική καινοτομία Second Skin Technology της Frezyderm όχι απλώς γίνεται, αλλά αυτό το αόρατο «δεύτερο δέρμα» σου παρέχει και εξαιρετικά υψηλή προστασία, απαλύνει τις ρυτίδες και προστατεύει από τη φωτογήρανση.

Θα λατρέψεις τη βελούδινη αίσθηση που αφήνει, αλλά και τη ματ, ομοιογενή όψη που θα σε ακολουθεί από το γραφείο μέχρι την παραλία.

Αγόρασέ τη από 14,80€.

Vichy Ideal Soleil Velvety Face Cream SPF50+ 50ml

Θέλεις και τη μέγιστη δυνατή προστασία και λαμπερό μαύρισμα; Η αντηλιακή κρέμα προσώπου της Vichy στα εξασφαλίζει και τα δύο, ενώ ταυτόχρονα είναι εμπλουτισμένη με υαλουρονικό οξύ για εύκολη εφαρμογή χωρίς ίχνη λιπαρότητας.

Πέρα από τη μεγάλη φωτοσταθερότητα και την προστασία από τη φωτογήρανση, μας αρέσει και για την βελούδινη υφή της και τη βαθιά ενυδάτωση που προσφέρει στην επιδερμίδα μας.

Αγόρασέ τη από 10,81€.

Korres Redgrape Set Sunscreen Face Cream Tinted SPF50 50ml & Δωρο After Sun Body Emulsion 125ml

Δεν ξέρουμε για ‘σένα, εμείς πάντως εκτιμάμε πάντα ένα καλό δώρο – όπως αυτό που σου κάνει η αντηλιακή κρέμα της Korres με κόκκινο σταφύλι και χρώμα. Με κλινικά αποδεδειγμένη δράση κατά των πανάδων και ένα πλήθος από αντιοξειδωτικά που προστατεύουν από τη φωτογήρανση, το νέο σου αντηλιακό θα κρατήσει την επιδερμίδα σου ασφαλή, νεανική και βαθιά ενυδατωμένη.

Μαζί του θα φέρει το μοναδικό γαλάκτωμα After Sun της ίδιας εταιρείας, που εκτός από τη θρέψη και την ενυδάτωση του δέρματός σου μετά την έκθεση στον ήλιο, φροντίζει και για τη σύσφιξη και τη βελτίωση της ελαστικότητάς του.

Αγόρασέ τα από 11,62€.

Αντηλιακό Προσώπου Frezyderm Sun Screen on the Move Mist SPF50 75ml

Η τέλεια λύση για να ανανεώνεις το αντηλιακό σου όπου και αν βρίσκεσαι, αφού μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και πάνω από το μακιγιάζ (αλλά και στα μαλλιά σου, χωρίς να επηρεάσει το styling) το αντηλιακό mist της Frezyderm θα σε εντυπωσιάσει ήδη από την πρώτη χρήση.

Ελαφρύ όσο και ισχυρό, είναι εμπλουτισμένο με φωτοσταθερά φίλτρα ευρέως φάσματος και εφαρμόζεται ταχύτατα, ακόμη και αν βρίσκεσαι εν κινήσει, ενυδατώνοντας την επιδερμίδα και αφήνοντας μια ευχάριστη αίσθηση πούδρας.

Αγόρασέ το από 9,50€.

Αντηλιακό Στικ Χειλιών Avene Stick SPF50+ 3gr

Ένα ποιοτικό αντηλιακό στικ χειλιών είναι ακριβώς αυτό που έχεις ανάγκη για να συμπληρώσεις την προστασία του προσώπου σου από τον ήλιο,

Θα βρεις ό,τι χρειάζεσαι στο Avene Stick με τα δραστικά συστατικά Sunsitive® protection, τα σταθερά φίλτρα που παραμένουν αποτελεσματικά για ώρα μετά την εφαρμογή και την ευρεία προστασία από την ακτινοβολία UVA-UVB, αλλά και τις ελεύθερες ρίζες.

Αγόρασέ το από 4,85€.

Κορμί κι αλάτι

Αντίστοιχο ενδιαφέρον, όμως, πρέπει να δείχνεις και για την προστασία του σώματός σου. Να θυμάσαι: ο υψηλός δείκτης δεν σημαίνει ότι δεν θα μαυρίσεις, αλλά ότι θα αποφύγεις καταστάσεις επικίνδυνες προς την υγεία σου και θα διατηρήσεις το χρώμα σου για μεγαλύτερο διάστημα, αποτρέποντας το ενοχλητικό ξεφλούδισμα.

Αντηλιακό Intermed Luxurious Mousse SPF50 100ml

Αν ανήκεις στα άτομα που δεν συμπαθούν την αίσθηση της κρέμας επάνω στο σώμα σου, θα εκτιμήσεις πολύ την υφή του αντηλιακού της Intermed που έχει μορφή ανάλαφρου αφρού.

Με μεγάλη ανθεκτικότητα στο νερό και τον ιδρώτα, είναι ιδανική επιλογή αν αγαπάς τα θαλάσσια σπορ.

Αγόρασέ το από 9,05€.

Αντηλιακό Σώματος Frezyderm Sea Side Dry Mist SPF50+ 300ml

Εξαιρετική επιλογή είναι και ένα ξηρό λάδι, το οποίο όμως να προσφέρει πολύ υψηλή προστασία, όπως αυτό της Frezyderm. Χάρη στη λεπτόρρευστη υφή του, απλώνεται πανεύκολα, ενώ η Wet Skin Formula σού επιτρέπει να το εφαρμόζεις ακόμη και σε βρεγμένο δέρμα, χωρίς καν να χρειαστεί να σκουπιστείς.

Θα σε κρατήσει ασφαλή από τη φωτογήρανση και τις ελεύθερες ρίζες, ενώ αν έχεις οικογένεια θα χαρείς να μάθεις ότι είναι ιδανικό και για παιδιά – με την πρακτική του βαλβίδα να κάνει την εφαρμογή παιχνιδάκι.

Αγόρασέ το από 11,49€.

Αντηλιακό Σώματος Frezyderm Sun Screen Velvet Body Lotion SPF50+ 125ml

Η τεχνολογία Second Skin πέρα από το πρόσωπό σου αγαπά και το σώμα σου, εξασφαλίζοντας μέγιστη προστασία και καλύτερη κατανομή των φίλτρων με ένα απλό άγγιγμα.

Δεν αφήνει λευκή χροιά ή λιπαρότητα, επιτρέπει στο δέρμα να αναπνέει και μένει σταθερό στο νερό και την εφίδρωση. Θα κρατήσει μακριά τη φωτογήρανση, αλλά και τις δυσχρωμίες που προκαλούνται από την ηλιακή ακτινοβολία.

Αγόρασέ το από 16€.

La Roche Posay Anthelios Xl Wet Skin Gel SPF50+ 250ml

Κλείνουμε με άλλη μια ξεχωριστή εκδοχή του σημαντικότερου συντρόφου σου για το καλοκαίρι. Το αντηλιακό σε μορφή τζελ της La Roche Posay θα σου προσφέρει πολύ υψηλή προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, ακόμη και όταν το εφαρμόζεις σε βρεγμένο δέρμα. Και απλώνεται πανεύκολα, αφήνοντας μια ευχάριστη, δροσερή αίσθηση.

Πέρα από την αντοχή του στο νερό, το ξεχωρίσαμε και για το ιαματικό νερό της La Roche Posay που βρίσκεται ανάμεσα στα συστατικά του, αλλά και για το αόρατο αποτέλεσμα, που δεν αφήνει λιπαρότητα και δεν κολλάει.

Αγόρασέ το από 13,86€.

Προηγούμενο άρθροΠετρέλαιο: Οι φόβοι για ύφεση «καθηλώνουν» τις τιμές
Επόμενο άρθροΟπτικές ίνες: Ταχύτερη και πιο απλή η εγκατάσταση και επέκταση δικτύων – Υπεγράφη η ΚΥΑ