Σε ένα σημείο της κατάθεσης του Παναγιώτη Κοντολέοντα στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής για τις υποκλοπές στέκεται σε δήλωσή της η γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ Ευαγγελία Λιακούλη.

Αν και η κα Λιακούλη, που είναι μέλος της εξεταστικής επιτροπής, αναφέρεται στην επίκληση του απόρρητου από τον τέως διοικητή της ΕΥΠ εντούτοις σημειώνει ότι ο κ. Κοντολέων δήλωσε πως δεν ενημέρωσε ο ίδιος τον πρωθυπουργό και τους συνεργάτες του για την παρακολούθηση Ανδρουλάκη και το στέλεχος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ διερωτάται:

  • Διαβάστε επίσης ΚΚΕ: Αίτημα για σύγκληση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας για τις υποκλοπές
  • Διαβάστε επίσης Ανδρουλάκης στη ΔΕΘ: Ο κ. Μητσοτάκης φοβάται πάρα πολύ το θέμα του Predator – Τι απάντησε στα μετεκλογικά σενάρια

«Ποιος τους ενημέρωσε; Ποια άλλη πηγή γνώριζε για την παρακολούθηση;»

Αναλυτικά η δήλωση της Ευαγγελίας Λιακούλη εκ μέρους του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ, έχει ως εξής:

«Πολύτιμος μάρτυρας τελικά ο κ. Κοντολέων, παρά την επίκληση του απορρήτου. Δεν ενημέρωσε ο ίδιος τους κ.κ. Μητσοτάκη, Γεραπετρίτη και Δημητριάδη για την παρακολούθηση του Ν. Ανδρουλάκη. Μα τότε ποιος τους ενημέρωσε; Ποια άλλη πηγή γνώριζε για την παρακολούθηση; Επίσης υπάρχει αποδεικτικό έγγραφο για την καταστροφή τόσο του ηλεκτρονικού όσο και του έντυπου αρχείου. Αναμένεται συνέχεια…..»

Προηγούμενο άρθροΕυάλωτοι οφειλέτες: Άνοιξε η πλατφόρμα για την επιδότηση – Δικαιούχοι και προϋποθέσεις
Επόμενο άρθροΕιρήνη Παπά: Πότε και πού θα γίνει η κηδεία της – H παράκληση της οικογένειάς της