Ά. Γεωργιάδης για υποκλοπές: «Ο τελευταίος άνθρωπος που θα έκανε τέτοιες κατινιές θα ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης»

Στις υποκλοπές αναφέρθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης το όνομα του οποίου μαζί με της συζύγου του εμφανίζεται στη δημοσιευμένη λίστα των προσώπων που παρακολουθούνταν από το Predator.

Γελάμε

Ο υπουργός Αναπτυξης μιλώντας στον Σκάι τόνισε ότι «ο Μητσοτάκης είναι ένας αξιοπρεπής άνθρωπος, όσοι τον γνωρίζουμε από κοντά γελάμε με αυτά που του καταλογίζουν. O τελευταίος άνθρωπος στον πλανήτη που θα ασχολείτο με τέτοιες κατινιές θα ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Διοικεί την χώρα με μεγάλη επιτυχία…».

Ο Άδωνις Γεωργιάδης κινούμενος στη γραμμή του Μαξίμου πως πίσω από τον Κώστα Βαξεβάνη βρίσκεται ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας σημείωσε ότι «ο ΣΥΡΙΖΑ θέλει να σύρει την Ελλάδα στον βούρκο και στην λάσπη, είναι καθήκον μας να μην τους το επιτρέψουμε. Τόσο απλά, καταλαβαίνει ο κάθε άνθρωπος ότι είναι ανοησίες. Η ιδέα ότι ο πρωθυπουργός της χώρας κάθεται στο γραφείο του και παρακολουθούσε υπουργούς και τις συζύγους τους, όποιος πιστεύει αυτό, είναι κωμικός. Δεν θα ακολουθήσουμε τον ΣΥΡΙΖΑ σ’ αυτόν τον κατήφορο».

Να κόψει το ίντερνετ;

Στο πλαίσιο αυτό ο υπουργός Ανάπτυξης συνέκρινε την υπόθεση των υποκλοπών και τις καταγγελίες που γίνονται σε βάρος του πρωθυπουργού με το σκάνδαλο της Novartis και την αξιοποίησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ.

«Θυμάστε πως ξεκίνησε η Novartis; Μου είπαν, μας είπαν, ακούσαμε, ένας τρίτος μας είπε, μας κρέμασαν στα μανταλάκια, μας είχαν έρευνα τέσσερα χρόνια, για να αθωωθούμε όλοι και ο Λοβέρδος με πανηγυρική απόφαση. Αυτό που λέτε είναι ευθύνη του Μητσοτάκη; Τι να κάνει η πολιτεία στο Predator; Να κόψει το ίντερνετ; Είπε ο πρωθυπουργός ότι θα κάνει και νομοθεσία για να είναι παράνομο στην Ελλάδα…».

Προηγούμενο άρθροΕρχεται επέκταση των 12 μιλίων;
Επόμενο άρθροΜάνδρα: Ελεύθερος ο 14χρονος που σκότωσε τον αδερφό του