Σεπόλια: Δίνει ονόματα ο Μίχος – Ποιος είναι ο «Γιώργος» που δείχνει ως μαστροπό και βιαστή

Ραγδαίες αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των βιασμών και της ματσροπίας της 12χρονης στα Σεπόλια, καθώς όπως φαίνεται ο Ηλίας Μίχος αρχίζει να κατονομάζει πρόσωπα που σύμφωνα με τον ίδιο τους βαραίνουν τα ίδια ή και βαρύτερα αδικήματα.

Όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» ο προφυλακισμένος 53χρονος αναφέρθηκε σε ένα πρόσωπο που όπως είπε εκμεταλλευόταν το κορίτσι πριν γνωριστεί με τον ίδιο.

  • Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστική αποκάλυψη: Πώς συνδέεται η υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια με την Κιβωτό του Κόσμου

Ποιος είναι ο «Γιώργος»

Πρόκειται για τον «Γιώργο» που όπως αναφέρθηκε, η πλευρά του Μίχου τονίζει πως πρέπει να κατηγορηθεί για βιασμό και μαστροπεία.

Σύμφωνα με τα όσα υποστηρίζει η πλευρά του 53χρονου, ο «Γιώργος» είναι κάτοικος Κολωνού, δεν έχει κάποια σχέση με την οικογένεια της 12χρονης, ενώ δεν γνωρίζεται με τον Ηλία Μίχο.

Το συγκεκριμένο πρόσωπο, όπως μετέδωσε η εκπομπή, φέρεται να το έχει κατονομάσει και το κορίτσι στην τέταρτη κατάθεση που έδωσε στην ΓΑΔΑ. Φέρεται να έχει πει πως ο συγκεκριμένος άνδρας την εξέδιδε στο διαμέρισμα airbnb που έχει αναφερθεί.

Με τις τελευταίες αυτές εξελίξεις ουσιαστικά ανοίγει κι άλλο ο χρονικός κύκλος εκμετάλλευσης του ανήλικου κοριτσιού και όπως όλα δείχνουν μπαίνει και άλλο πρόσωπο στο κάδρο.

Προηγούμενο άρθροΚιβωτός του Κόσμου: Συγκλονίζει η μητέρα τριών παιδιών για όσα βίωσαν στις δομές της ΜΚΟ
Επόμενο άρθροΌλγα Γεροβασίλη: Δέχτηκε επίθεση από χάκερ – Της πήραν χρήματα από τους τραπεζικούς λογαριασμούς