Κιβωτός του Κόσμου: Οι υποστηρικτές του πατέρα Αντωνίου άλλαξαν τη σελίδα στο Facebook

Την στιγμή που  είναι σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου», οι διαχειριστές της σελίδας της ΜΚΟ στο Facebook άλλαξαν την ονομασία στα social media.

Ειδικότερα, το βράδυ του Σαββάτου, οι διαχειριστές της σελίδας της «Κιβωτού» ενημέρωσαν όσους ακολουθούν το Facebook της ΜΚΟ πως η ονομασία και το λογότυπο αλλάζουν διότι «η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το νέο Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου».

  • Διαβάστε επίσης: Νέα καταγγελία για κακοποίηση στον Βόλο – Διπλός ξυλοδαρμός από 4 «παιδαγωγούς»

«Η ονομασία και το λογότυπο της ομάδος μόλις άλλαξε διότι η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το νέο Δ.Σ. της Κιβωτου του Κόσμου αλλά εμείς οι άνθρωποι που είμαστε πίσω από αυτήν τόσα χρόνια, τη φτιάξαμε για να υποστηριξουμε το έργο του πατρός Αντωνίου και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Ευχαριστούμε πολύ για την κατανόηση!

Με εκτίμηση, η ομάδα διαχείρισης της σελίδας!».

Πολλοί δεν ήταν εκείνοι που έσπευσαν να σχολιάσουν κάνοντας λόγο για «ανεύθυνη ανάρτηση» και ότι «το ότι δεν γνωρίζατε όσα πιθανώς γίνοντας στις δομές της Κιβωτού ανά την Ελλάδα δεν καθιστά αυτόματα το έργο του πατρός Αντωνίου θεάρεστο, όσο κι αν επιμένετε».

Σημειώνεται ότι πρόκειται για την επίσημη σελίδα της οργάνωσης στο Facebook στην οποία παραπέμπει και το site της «Κιβωτού».

Προηγούμενο άρθροΗράκλειο: Τραγωδία – Πήγε για το λάδι της χρονιάς και έπεσε νεκρός
Επόμενο άρθροΕλληνική υπεροπλία σε αέρα και θάλασσα