Κιβωτός του Κόσμου: Το βίντεο των συνεργατών του π. Αντωνίου – «Εξέταζε το άρρωστο παιδί μέσα στο αυτοκίνητο»

Στην αντεπίθεση περνά η πλευρά του πατέρα Αντωνίου για την υπόθεση της «Κιβωτού του Κόσμου» με τους δικηγόρους του χθες Σάββατο, να δηλώνουν ότι θα κινηθούν νομικά καθώς ο πατέρας Αντώνιος και η οικογένειά του, πετάχτηκαν όπως λένε στον δρόμο. Μάλιστα, όπως είπε ο ένας εκ των δικηγόρων η οικογένεια χρειάστηκε να διανυκτερεύσει στο αυτοκίνητο καθώς δεν είχε πού να μείνει.

Σε συνέχεια των γεγονότων, η ομάδα του Facebook «Υποστηρικτές της Κιβωτού» ανέβασε ένα βίντεο, στο οποίο φαίνεται ένα παιδί μέσα σε ένα αυτοκίνητο το οποίο ακούγεται ότι είναι άρρωστο και το εξετάζει εκεί, μέσα στο αυτοκίνητο, μία παιδίατρος.

  • Διαβάστε επίσης: Κιβωτός του Κόσμου: «Το χέρι που ευεργετεί δεν το δαγκώνεις» – Απειλητικό μήνυμα στα παιδιά που προχώρησαν σε καταγγελίες

«Αλλάξανε την κλειδαριά στο διαμέρισμα του π. Αντωνίου και της πρεσβυτέρας αυθαίρετα και παράνομα χωρίς καμία προειδοποίηση. Σημειώνεται ότι η παιδίατρος αναγκάστηκε να εξετάσει το άρρωστο παιδί τους στο αυτοκίνητο!» αναφέρεται στην ανάρτηση.

Οι διαχειριστές παραμένουν οι ίδιοι

Σύμφωνα με την ΕΡΤ, το βίντεο ανέβηκε στην ιστοσελίδα της Κιβωτού από στενό συνεργάτη του πατρός Αντωνίου, γεγονός που δείχνει ότι ακόμα και τώρα, οι δικοί του άνθρωποι, εξακολουθούν να διαχειρίζονται τη σελίδα της δομής.

Το βράδυ του Σαββάτου, οι διαχειριστές της σελίδας της «Κιβωτού» ενημέρωσαν όσους ακολουθούν το Facebook της ΜΚΟ πως η ονομασία και το λογότυπο αλλάζουν διότι «η συγκεκριμένη σελίδα δεν έχει καμία σχέση με το νέο Δ.Σ. της Κιβωτού του Κόσμου».

Προηγούμενο άρθροΓλώσσα Γλώσσα: Ένα podcast για την ελληνική γλώσσα από την αρχαιότητα ως το σήμερα
Επόμενο άρθροΕυρυτανία: Συνεχίζεται το θρίλερ της 48χρονης – Αγνοείται για 74 ημέρες