Κυριάκος Μητσοτάκης: Θα αποδοθούν ευθύνες για το τραγικό δυστύχημα με τον μαθητή στις Σέρρες

Με το τραγικό δυστύχημα στο δημοτικό σχολείο των Σερρών που στοίχησε τη ζωή ενός 11χρονου μαθητή ξεκίνησε την ομιλία του ο Κυριάκος Μητσοτάκης στην κεντρική ομιλία του από την Τρίπολη όπου περιόδευσε σήμερα.

Αφού εξέφρασε την βαθύτατη οδύνη του για τον τραγικό θάνατο του παιδιού τόνισε ότι η κυβέρνηση θα κάνει ότι πρέπει προκειμένου να διερευνηθεί η υπόθεση και να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει.

Συγκεκριμένα ξεκίνησε λέγοντας τα εξής: «Επιτρέψτε μου να ξεκινήσω εκφράζοντας την βαθύτατη οδύνη μου για τον τραγικό θάνατο ενός παιδιού στις Σέρρες, ως αποτέλεσμα ενός ατυχήματος που έγινε στον λέβητα του δημοτικού σχολείου στο οποίο πήγαινε».

«Εκφράζω τα βαθύτατα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του παιδιού» συνέχισε ο κ. Μητσοτάκης και ξεκαθάρισε λέγοντας τα εξής: «Θέλω να διαβεβαιώσω όλες και όλους ότι, παρότι η συντήρηση των σχολείων δεν εμπίπτει στην αρμοδιότητα της κεντρικής κυβέρνησης, θα κάνουμε ό,τι περνά από το χέρι μας να υποστηρίξουμε τη διερεύνηση αυτής της υπόθεσης, έτσι ώστε να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που πρέπει».

Προηγούμενο άρθροΘεσσαλονίκη: Βίντεο ντοκουμέντο από το βενζινάδικο – Αστυνομικοί ήταν εντός του καταστήματος
Επόμενο άρθροΚρήτη: Έβαλε τέλος στη ζωή του με τραγικό τρόπο