Υποκλοπές: Αναγκαία η πρόσκληση του προέδρου της ΑΔΑΕ στη Βουλή – Επιλεκτική η ευαισθησία ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ

Τη στήριξή του στο αίτημα του Χρήστου Ράμμου να ενημερώσει την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας για την έρευνα της ΑΔΑΕ για τις υποκλοπές, εκφράζει το ΚΚΕ τονίζοντας ότι είναι αναγκαία η πρόσκληση και αυτονόητο το αίτημα.

Δυσώδεις υποθέσεις

Παράλληλα το ΚΚΕ κατηγορεί για «επιλεκτικές ευαισθησίες» τόσο τη ΝΔ που αρνήθηκε να κάνει δεκτό το αίτημα Ράμμου, όσο και τον ΣΥΡΙΖΑ που αποχώρησε χτες από την Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ο πόλεμος για την ΑΔΑΕ αποκαλύπτει ότι και το ΚΚΕ ήταν υπό παρακολούθηση

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΚΚΕ έχει ως εξής:

«Το ΚΚΕ θεωρεί αναγκαία και στηρίζει την πρόσκληση του προέδρου της ΑΔΑΕ στη Βουλή, την οποία αρνείται η κυβερνητική πλειοψηφία, καθώς είναι αυτονόητο το αίτημα να φωτιστούν -όσο είναι δυνατόν- όλες οι δυσώδεις υποθέσεις υποκλοπών και το σκοτεινό θεσμικό πλαίσιο που τις συγκαλύπτει.

Ριζικά αντίθετη

»Η θέση αυτή του ΚΚΕ είναι ριζικά αντίθετη με τις επιλεκτικές ευαισθησίες της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που αποδείχθηκε πανηγυρικά και στη χθεσινή συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής για την υπόθεση των υποκλοπών στην έδρα της ΚΕ του ΚΚΕ».

Προηγούμενο άρθροΤήνος: Πελώριο κύμα «καταπίνει» καβοδέτες στο λιμάνι – Συγκλονιστικό βίντεο
Επόμενο άρθροΚωνσταντινούπολη: Το αίτημα για επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης στηρίζουν οι δήμαρχοι Κεντρικής Μακεδονίας