Ψευτογιατρός: Τραγουδιστής ο ένας από τους γιους του

Ραγδαίες είναι οι αποκαλύψεις για τη νέα περίπτωση ψευτογιατρού που εξαπατούσε βαριά άρρωστους ασθενείς, πέντε εκ των οποίων κατέληξαν.

Πρόκειται για φυσιοθεραπευτή που παρίστανε τον νευρολόγο, ο οποίος ισχυριζόταν ότι μπορεί να χορηγήσει θεραπείες με ενέσεις από βλαστοκύτταρα για την σκλήρυνση κατά πλάκας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διάσημους καλλιτέχνες, πολιτικούς και αθλητές – θύματα του ψευτογιατρού, αναζητούν οι Αρχές

Τραγουδιστής ο γιος του

Οι τελευταίες αποκαλύψεις αφορούν στο οικογενειακό περιβάλλον του ψευτογιατρού και ειδικότερα το ένα από τα παιδιά του, που σύμφωνα με τις Αρχές δεν έχει καμία εμπλοκή στις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται ο 66χρονος.

Συγκεκριμένα, η σύζυγός του ήταν Γερμανίδα και μαζί είχαν τρεις γιους. Ο πρώτος είναι τενίστας, ο δεύτερος γιατρός σε ιδιωτική κλινική, ενώ ο τρίτος είναι μουσικός και στο παρελθόν είχε δηλώσει συμμετοχή σε μεγάλο talent show.

Μάλιστα, ο τρίτος γιος του ψευτογιατρού είχε λάβει μέρος πέρυσι σε διάσημο μουσικό talent show, καταφέρνοντας μάλιστα να περάσεις στην επόμενη φάση του διαγωνισμού, όχι όμως παραπάνω, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες, τραγουδά σε γνωστά κέντρα της Αθήνας.

Οι καταγγελίες που ξεσκέπασαν τη δράση του ψευτογιατρού

Υπενθυμίζεται ότι η πρώτη καταγγελία για απάτη έγινε το 2016. Τον Δεκέμβριο του 2021 έγινε καταγγελία για θάνατο ασθενούς στη Θεσσαλονίκη, γεγονός που άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι της υπόθεσης.

Η δράση του ψευτογιατρού και του συνεργού του από τη Γερμανία υπολογίζεται ότι ξεκίνησε τουλάχιστον από το 2009 και εντοπίζεται κυρίως στην Αττική, αλλά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας, όπως μεταξύ άλλων και τη Θεσσαλονίκη, απ’ όπου έχασε τη ζωή του ένας άνθρωπος.

Χάρη στην πολύμηνη έρευνα των αστυνομικών του Τμήματος Δίωξης Εγκληματικών Οργανώσεων και Διεθνικών Υποθέσεων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης η δράση των δύο ψευδογιατρών έλαβε τέλος.

Στην έρευνα συμμετείχαν αστυνομικοί και από τη Γερμανία καθώς και η Interpol.

Προηγούμενο άρθροΚ. Μητσοτάκης: Πιστεύω ότι θα κερδίσουμε τις εκλογές
Επόμενο άρθροΚαλαμάτα: Ποιος ήταν ο 47χρονος θύμα μαφιόζικης εκτέλεσης