ΝΔ: «Ανακοίνωση 147 λέξεων για τον Κρέτσο ο ΣΥΡΙΖΑ, ούτε λέξη για το Ειδικό Δικαστήριο»

Η ΝΔ τονίζει πως η αθώωση του Λευτέρη Κρέτσου δεν έχει καμία σχέση «με το στήσιμο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών».

«Ο κ. Κρέτσος, του οποίου την αθώωση πανηγυρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, δικαζόταν για διαδικαστικά ζητήματα των δικαιολογητικών που ζητήθηκαν για τον διαγωνισμό των τηλεοπτικών αδειών», απαντά η ΝΔ στην Κουμουνδούρου, η οποία είχε καλέσει τον πρωθυπουργό «να ζητήσει συγγνώμη».

Η Πειραιώς υποστηρίζει ότι δεν έχει «καμία σχέση η συγκεκριμένη υπόθεση με το στήσιμο του διαγωνισμού των τηλεοπτικών αδειών και την απόπειρα ελέγχου του τηλεοπτικού πεδίου μέσω της δημιουργίας του ΣΥΡΙΖΑ channel!».

«Κουβέντα για το Ειδικό Δικαστήριο»

Όπως τονίζει, «αυτά κρίνονται στο Ειδικό Δικαστήριο, όπου δικάζεται ο στενότερος συνεργάτης του κ. Τσίπρα, Ν. Παππάς».

Και σημειώνει χαρακτηριστικά: «Για το δικαστήριο του κ. Κρέτσου, ο ΣΥΡΙΖΑ έβγαλε ανακοίνωση 147 λέξεων σε λίγες ώρες, ενώ για το Ειδικό Δικαστήριο και όσα καταγγέλλονται εκεί για τον ΣΥΡΙΖΑ, για τον κ. Παππά, για τα ραντεβού και τις μεταφορές βαλιτσών με τον ειδικό των offshore κ. Αρτεμίου, για σακούλες με επταψήφια ποσά που κατέληγαν στο κόμμα και για το στήσιμο του διαγωνισμού μέσω SMS μοιράσματος ποσοστών, δεν έχουν βγάλει ούτε λέξη εδώ και 14 ημέρες!».

Η ΝΔ αναφέρει, στην ανακοίνωσή της, θα συνεχίζει να επαναλβάνει τα ερωτήματα και να απαιτεί απαντήσεις στα εξής:

1. «Ποιοι ήταν οι παραλήπτες των βαλιτσών που καταγγέλλονται;

2. »Δρούσε αυτοβούλως ο κ. Παππάς ή κατ’ εντολήν Τσίπρα;

3. »Τι υπηρεσίες προσέφερε ο κ. Αρτεμίου στον κ. Παππά και στο Μαξίμου στο οποίο μπαινόβγαινε με σακούλες;

4. »Αν όλες οι καταγγελίες ετών που γεννούν τα παραπάνω ερωτήματα είναι ψευδείς, γιατί κανείς δεν έχει μηνύσει τον κ. Καλογρίτσα;».

Προηγούμενο άρθροΜάξιμος Σαράφης: Ανοίγουν στόματα για το πώς «δάγκωνε» επιχειρηματίες
Επόμενο άρθροXρ. Σταϊκούρας για Fitch: 12η αναβάθμιση της ελληνικής οικονομίας σε 3,5 χρόνια