Μήνυση του πρώην αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ. κατά του αποστρατευθέντος αξιωματικού

Μήνυση σε βάρος του προσφάτως αποστρατευθέντος αξιωματικού της Ελληνικής Αστυνομίας, ο οποίος κατήγγειλε πως πριν από δύο χρόνια είχε γίνει προσπάθεια συγκάλυψης ενός γεγονότος με πρωταγωνιστή συγγενικό πρόσωπο του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Τάκη Θεοδωρικάκου κατέθεσε ο γενικός γραμματέας Δημόσιας Τάξης.

Ειδικότερα, σήμερα ο πληρεξούσιος δικηγόρος του, Μιχάλης Δημητρακόπουλος βρέθηκε στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών προκειμένου να υποβάλει τη μήνυση, καθώς ο συγκεκριμένος πρώην αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ υποστήριξε ότι ο κ. Καραμαλάκης παρενέβη αντιθεσμικά, ως αρχηγός τότε της Ελληνικής Αστυνομίας, σε διενεργηθέντα έλεγχο νεαρών ατόμων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οικονόμου για Θεοδωρικάκο: Η ΕΛ.ΑΣ διερευνά αν υπήρξε κάτι μεμπτό – «Δεν θα μείνει καμία σκιά»

«Οι όψιμες ένορκες καταθέσεις του πρόσφατα αποστρατευθέντος αξιωματικού είναι ψευδείς, συκοφαντικές και υπηρετούν πρόδηλες πολιτικές σκοπιμότητες. Τον λόγο έχει η Δικαιοσύνη» προσθέτει η πλευρά του γενικού γραμματέα Δημόσιας Τάξης.

Τι έδειξε η έρευνα της ΕΛ.ΑΣ.

Υπενθυμίζεται ότι το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ, μετά από εντολή του ίδιου του κ. Θεοδωρικάκου, πραγματοποιήσε ερευνα για την καταγγελία περί συγκάλυψης υπόθεσης ναρκωτικών που εμπλέκεται ο γιος του υπουργού Προστασίας του Πολίτη Τάκη Θεοδωρικάκου πραγματοποίησε το

Σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, η έρευνα έδειξε ότι κατά τον έλεγχο που πραγματοποίησαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σε 4 νεαρά άτομα, μεταξύ των οποίων και ο γιος Θεοδωρικάκου, «δεν προέκυψε σε βάρος τους κάτι μεμπτό».

Νωρίτερα για την υπόθεση ο κ. Θεοδωρικάκος είχε καταθέσει μήνυση κατά του απόστρατου αξιωματικού και στις δηλώσεις του είχε αναφερθεί στη συγκεκριμένη έρευνα της ΕΛΑΣ.

Προηγούμενο άρθροΕξαγωγές: Ρεκόρ για το μανταρίνι – Σταθερά βήματα για τη φράουλα
Επόμενο άρθροΥπΑΑΤ: Οι προτεραιότητες και οι προκλήσεις στη νέα ΚΑΠ