Τροφοδοσία εθελοντών, εργαζομένων και αστέγων στον Δ. Κηφισιάς – Φροντίδα για τους ευπαθείς πολίτες και τους τετράποδους φίλους μας (φώτο)

Στις επάλξεις βρίσκονται οι μάγειροι των Παιδικών Σταθμών του Δήμου Κηφισιάς για την τροφοδοσία εργαζομένων, εθελοντών και αστέγων, κατά τη διάρκεια της κακοκαιρίας Barbara.

Φροντίδα για όλους

Τα Κέντρα Αγάπης και Φιλίας (ΚΑΠΗ)του Δήμου Κηφισιάς, ενημερώνουν τα μέλη τους ότι σε περίπτωση ανάγκης μπορούν να καλούν στο τηλέφωνο 2132007100

Ομάδα Εθελοντών είναι έτοιμη να συνδράμει το έργο της Κοινωνικής Υπηρεσίας και να παρέχει βοήθεια  εάν χρειαστεί  στους ευπαθείς συμπολίτες μας μέσω της λίστας ευπαθών ομάδων που έχει δημιουργήσει η υπηρεσία.

Οι Κοινωνικές Υπηρεσίες Δήμου Κηφισιάς ακολούθησαν όλες τις οδηγίες της Γενικής Γραμματείας Καταπολέμησης της Φτώχειας σχετικά με τους άστεγους και τους πολίτες που ζουν σε επισφαλείς συνθήκες στέγασης .

Φροντίζουμε τους τετράποδους φίλους μας

 Ο Δήμος Κηφισιάς έχει ήδη μεριμνήσει -προμηθεύσει τους εθελοντές και τους υπεύθυνους των προσωρινών δομών του Δήμου μας με ικανή ποσότητα τροφών για τα αδέσποτα ζώα.

Σε ετοιμότητα βρίσκεται η Επιτροπή Ζωοφιλίας Δήμου Κηφισιάς και το συνεργαζόμενο Κτηνιατρείο προκειμένου να παρέμβουν εάν προκύψει περιστατικό για αδέσποτο ζώο που χρήζει βοήθειας.

Ο Δήμος Κηφισιάς απευθύνει έκκληση σε όλους τους κατοίκους να μεριμνήσουν για την προστασία των αδέσποτων ζώων που μπορεί τυχαία να βρεθούν στο χώρο τους, παρέχοντάς τους τροφή και νερό τις ημέρες που θα διαρκέσει η κακοκαιρία.

Ρίψη άλατος και εκχιονισμός

Νέες χιονοπτώσεις και ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες από τη νύχτα της Κυριακής 5/2 και κατά τη Δευτέρα 6/2, σύμφωνα με τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Η Πολιτική Προστασία του Δήμου Κηφισιάς απευθύνει σύσταση για αποφυγή άσκοπων μετακινήσεων και σε κάθε περίπτωση, εφόσον είναι απαραίτητες οι μετακινήσεις με  χρήση αντιολισθητικών αλυσίδων.

Για οποιαδήποτε έκτακτο συμβάν μπορείτε να επικοινωνείτε με το τηλέφωνο

210-6228335

Ευχαριστούμε τους εργαζόμενους και εθελοντές που είναι στους δρόμους, σε ιδιαίτερα αντίξοες συνθήκες.

ΡΙΨΗ ΑΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΣ

στην οδό Θεμιστοκλέους, Κηφισιά

Ώρα: 21.20

ΡΙΨΗ ΑΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΣ

στην οδό Σοφοκλέους και Φτέρης

Ώρα: 21.00

ΡΙΨΗ ΑΛΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΧΙΟΝΙΣΜΟΣ

στους δρόμους γύρω από τον ναό της Παναγίας Ελευθερώτριας

Ώρα: 18.00

Προηγούμενο άρθροΑρναούτογλου: Πυκνές χιονοπτώσεις στην Αττική από τα ξημερώματα
Επόμενο άρθροΚακοκαιρία: Ριπή ανέμου σήκωσε τέντα και έσπασε την τζαμαρία καταστήματος στο Ηράκλειο