Ακης Τσοχατζόπουλος: Ανοίγει σήμερα η τρίτη του διαθήκη

Σήμερα αναμένεται να ανοίξει η τρίτη διαθήκη του Ακη Τσοζατζόπουλου, μια διαθήκη που αναμένεται να κάνει πολλές αποκαλύψεις.

Πρόκειται για μία πολυσέλιδη διαθήκη, περίπου 25 σελίδων, στις οποίες αποτυπώνονται οι τελευταίες σκέψεις του Άκη Τσοχατζόπουλου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απίστευτες εικόνες: Διέρρηξαν το σπίτι του Τσοχατζόπουλου στην Ακρόπολη – Ξήλωσαν και τα πατώματα

«Έχει αρκετά θέματα που θα επηρεάσουν και θα προκαλέσουν μεγάλες συζητήσεις. Θα ακολουθήσει πολιτικός πάταγος», δήλωσε ο δικηγόρος Νίκος Αλεξανδρής.

Σημειώνεται πως οι αποκαλύψεις της τρίτης διαθήκης του Ακη Τσοχατζόπουλου αναμένονται συνταρακτικές, καθώς στο περιεχόμενό της κατονομάζονται και «φωτογραφίζονται πρόσωπα.

Η τρίτη διαθήκη συνοδεύεται από ένα μεγάλο οπτικοακουστικό υλικό, καθώς και επιστολές που είχε ανταλλάξει ο πολιτικός, ενώ μέσα από τη διαθήκη καταγγέλλονται αρκετά αδικήματα, τόσο οικονομικά όσο και ποινικά.

Υπενθυμίζεται ότι στο ηχητικό ντοκουμέντο που παρουσίασε από τον περασμένο Σεπτέμβριο η εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ήταν ιδιαίτερα αποκαλυπτικό.

«Αισθάνομαι ενοχές βαριές, διότι δίστασα όλα αυτά να τα αποκαλύψω στη γυναίκα μου. Ανησυχούσα μη τυχόν τους μπλέξω. Αλλά έκανα λάθος. Ήμασταν όλοι υπό στενή παρακολούθηση… Και πραγματικά, επειδή δεν μπορούσα να αρνηθώ, γιατί φοβόμουν για την ασφάλεια της οικογένειάς μου ύστερα από όσα είχαν συμβεί. Γι’ ατό διεκδικούσα ως την ανταπόκριση των υπηρεσιών μου την ασφάλεια και την προστασία της οικογένειάς μου», ακούγεται να λέει ο Άκης Τσοχατζόπουλος.

Προηγούμενο άρθροΣπύρος Καρανικόλας: Στη Νέα Δημοκρατία εντάχθηκε ο δικηγόρος
Επόμενο άρθροΜπιμπίλας για Φιλιππίδη: «Δεν θέλει να ξαναδεί κανέναν στα μάτια του»