ΝΔ: «Οι Έλληνες δεν χειραγωγούνται ούτε από τα fake news, ούτε από την προπαγάνδα της Κουμουνδούρου»

Η ΝΔ απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ για την Team Jorge και το δημοσίευμα του Guardian.

Για «fake news» και «προπαγάνδα της Κουμουνδούρου» κάνει λόγο η ΝΔ, απαντώντας στην ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ, με την οποία ζητά εισαγγελική παρέμβαση για το ελληνικό παράρτημα της «Team Jorge», η οποία, σύμφωνα με δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας «The Guardian», είχε επιδοθεί σε συντονισμένη χειραγώγηση εκλογικών διαδικασιών σε 30 χώρες.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ συνεχίζει την απέλπιδα προσπάθεια διαχείρισης της επερχόμενης ήττας του, φτάνοντας στο σημείο να διαστρεβλώσει άρθρο του Guardian για να φτιάξει μυθεύματα, που διαψεύδονται από άλλο σημερινό άρθρο του ίδιου του Guardian για το ίδιο θέμα!», τονίζει η Πειραιώς.

Και προσθέτει πως «όχι μόνο δεν γίνεται πουθενά σύνδεση με προσπάθεια εκλογικής χειραγώγησης για λογαριασμό της κυβέρνησης στο άρθρο που διαστρεβλώνει ο ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αντίθετα ο ίδιος ο Guardian μιλάει για εταιρείες που αξιοποιούν διαδικτυακά εργαλεία και στρατηγικές για εμπορικές διαφορές!».

«Προπαγάνδα της Κουμουνδούρου»

Η ΝΔ υπογραμμίζει ότι «οι Έλληνες πολίτες δεν χειραγωγούνται ούτε από τα fake news, ούτε από την προπαγάνδα της Κουμουνδούρου!».

«Ξέρουν πολύ καλά και το ποιον και το γιατί τον ψηφίζουν ή τον αποδοκιμάζουν και θα δώσουν την ηχηρή απάντησή τους στον ΣΥΡΙΖΑ στις κάλπες!», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Προηγούμενο άρθροΠαύλος Γλύξμπουργκ: Η απάντηση για το αν θα ιδρύσει κόμμα
Επόμενο άρθροΠαιδικός καρκίνος: Η ανάρτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη για τους «μικρούς ήρωες»