Νέα Δημοκρατία: «Καθαρά φασιστική μέθοδος» – Η τοποθέτηση του κόμματος για την επίθεση Πολάκη στη Νικολάου

«Η αντιπολίτευση δεν μπορεί να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένεια τους» σημειώνει το κόμμα

Την τοποθέτησή της αναφορικά με την κα Σοφία Νικολάου και την «επίθεση» που δέχθηκε από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλο Πολάκη έκανε νωρίτερα το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας.

Η Νέα Δημοκρατία μέσω ανακοίνωσής της χαρακτηρίζει την κίνηση του βουλευτή «καθαρά φασιστική μέθοδο» και επισημαίνει πως η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα ελέγχου, δεν μπορεί όμως «όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένεια τους».

Ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας

Το να δίνει κάποιος τη διεύθυνση του σπιτιού ενός δημοσίου προσώπου, οπως της κ. Νικολάου, διεγείροντας έμμεσα σε τραμπουκισμούς, είναι καθαρά φασιστική μέθοδος. Η αντιπολίτευση έχει κάθε δικαίωμα να ασκεί κοινοβουλευτικό έλεγχο και να ζητάει την παρέμβαση της δικαιοσύνης, όπου κρίνει. Δεν μπορεί όμως να στοχοποιεί πρόσωπα και την οικογένεια τους.

Υπενθυμίζεται πως ο κ. Πολάκης νωρίτερα μέσω ανάρτησής του έκανε μία εκτενή αναφορά στην αγορά κατοικίας της κας Νικολάου στο Ψυχικό, δίνοντας μάλιστα και τη διεύθυνση της κατοικίας της.

Η απάντηση Νικολάου

Με δύο αναρτήσεις της μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Σοφία Νικολάου απαντά στο Παύλο Πολάκη κάνοντας λόγο για «προσωπικό μένος» εναντίον της τονίζοντας ότι θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά του σφακιανού βουλευτή και των άθλιων συκοφαντιών.

Στις οργισμένες αναρτήσεις της η πρώην Γενική Γραμματέας Αντεγκληματικής χαρακτηρίζει, βρώμικο, άθλιο και επικίνδυνο άνθρωπο τον Πολάκη και επισημαίνει ότι τον καθιστά υπεύθυνο στην περίπτωση που πάθει κάτι η ίδια ή η οικογένεια της.

Στην πρώτη της ανάρτηση η κ. Νικολάου τονίζει πως «το προσωπικό μένος του Πολάκη εναντίον μου, δεν σταματά ούτε τώρα που διαγράφεται από τον ΣΥΡΙΖΑ γιατί κατάλαβαν ότι ο χρυσαυγιτισμός του εθνικού πέτσακα δεν έχει τέλος».

Και συνεχίζει: «Με κατηγορεί γιατί αγόρασα σπίτι επειδή το 2021 και το 2022 γεννήθηκαν τα δύο μου παιδιά και ήθελα μετά από 20 και πλέον χρόνια δικηγορίας να τους εξασφαλίσω μια καλύτερη ζωή».

Δείτε ολόκληρη την ανάρτηση

Στη δεύτερη ανάρτησή της η κ. Νικολάου επισημαίνει ότι ανέχτηκε πολλές προσωπικές προσβολές και επιθέσεις, αλλά τώρα  που θέτει σε κίνδυνο την οικογένεια της, θα κάνει τα πάντα για να τον «σβήσει» πολιτικά.

Προηγούμενο άρθροΈνωση Δικαστικών Λειτουργών: «Επικίνδυνος ο δημόσιος λόγος του κ. Πολάκη»
Επόμενο άρθροΜάκης Βορίδης: «Ο διαγωνισμός του ΑΣΕΠ σηματοδοτεί μία νέα εποχή στη λειτουργία του Δημοσίου»