Γιώργος Καλλιακμάνης: «Τα άτομα που τον χτύπησαν τον κ. Βαρουφάκη ήταν αναρχικοί»

Αναρχικοί χτύπησαν τον Γιάνη Βαρουφάκη στα Εξάρχεια το βράδυ της Παρασκευής, οι οποίοι έχουν ταυτοποιηθεί όλοι, δήλωσε ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν/Α Αττικής, Γιώργος Καλλιακμάνης, ο οποίος ανέλυσε τη γενικότερη κατάσταση που επικρατεί στην περιοχή.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης έχει δηλώσει ότι αναρρώνει και ότι περιμένει από τη Δικαιοσύνη να εξιχνιάσει την επίθεση εις βάρος του και τον τραυματισμό που υπέστη στα Εξάρχεια. Μιλώντας στην τηλεόραση του MEGA, ο κ. Καλλιακμάνης είπε για την περιοχή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νέα ανάρτηση Βαρουφάκη για την επίθεση σε βάρος του: Αντίθετα με τους 57, αναρρώνω

«Η κατάσταση στα Εξάρχεια έχει μαζευτεί και υπάρχει πολύ Αστυνομία πλέον εκεί. Τα άτομα που τον χτύπησαν ήταν αναρχικοί, οι οποίοι έχουν όλοι ταυτοποιηθεί. Ένας από τους αναρχικούς κατέγραφε τη στιγμή του ξυλοδαρμού και προσπαθούμε να ανακτήσουμε το υλικό. Από την πρώτη στιγμή, το κλιμάκιο της ασφάλειας είχε πάει στον Ευαγγελισμό και μίλησε με τον κ. Βαρουφάκη ώστε να προχωρήσουμε στην ταυτοποίησή τους».

«Οι μπαχαλάκηδες δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες»

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα Κυριακή αναμένονται νέες γίνουν διαμαρτυρίες στις 12:00 το μεσημέρι στην Αθήνα, στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες πόλεις της χώρας για την τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Γιώργος Καλλιακμάνης, αναφέρθηκε στα επεισόδια που έλαβαν χώρα στις διαμαρτυρίες για την υπόθεση των Τεμπών με τη σύγκρουση των τρένων, λέγοντας πως οι «μπαχαλάκηδες» δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες.

«Ο κόσμος βγαίνει για να διαμαρτυρηθεί και να δηλώσει την άποψή του. Υπάρχουν και κάποιοι που πάντα μπαίνουν στις διαδηλώσεις και τις διαλύσουν. Η Αστυνομία προσπαθεί να κάνει τη δουλειά της αλλά κάποιες φορές έχει αστοχίες.

Και εμείς οι Αστυνομικοί συνδικαλιστές συμμετείχαμε στις διαμαρτυρίες. Τώρα, εάν υπάρξουν και πάλι τέτοιες παρεισφρήσεις, τότε θα πρέπει να επέμβει και πάλι η Αστυνομία. Οι μπαχαλάκηδες δεν έχουν καμία σχέση με αυτούς που κατεβαίνουν στις πορείες».

Προηγούμενο άρθροΤέμπη: Συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα την Κυριακή – Στις 12 στο Σύνταγμα η συγκέντρωση στην Αθήνα
Επόμενο άρθροΕλεύθερο Πανεπιστήμιο Δ. Χαλανδρίου: «Τράπεζες, ελληνική κοινωνία και εθνική οικονομία – μύθοι, πραγματικότητα και τι μέλλει γενέσθαι»