Νέα Ερυθραία: Ολική καταστροφή στο παντοπωλείο μετά την ισχυρή έκρηξη

Ολική είναι η καταστροφή στο παντοπωλείο παραδοσιακών προϊόντων στη Νέα Ερυθραία στο οποίο σημειώθηκε έκρηξη τα ξημερώματα της Τρίτης (14/3) όταν άγνωστοι τοποθέτησαν εκρηκτικό μηχανισμό.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η βόμβα που τοποθέτησαν οι άγνωστοι ήταν μεγάλης ισχύος με υπολείμματά της να έχουν ήδη περισυλλέγει από τους άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απειλές για βόμβα στο κέντρο της Αθήνας – Εκκενώνονται «Σταθμός Λαρίσης» και «Μεταξουργείο»

Η έκρηξη σημειώθηκε στις 3 τα ξημερώματα στο κατάστημα που βρίσκεται στη διασταύρωση των οδών Βενιζέλου και Στροφιλίου στη Νέα Ερυθραία.

Έχουν διαλυθεί τα πάντα, μεταξύ αυτών και οι τζαμαρίες του καταστήματος αλλά και όλα τα προϊόντα έχουν πέσει κάτω. Στο σημείο έχει σπεύσει και ο δήμος προκειμένου να μαζέψει ό,τι έχει απομείνει.

Οι αρχές εξετάζουν όλα τα ενδεχόμενα αναφορικά με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες τοποθετήθηκε ο εκρηκτικός μηχανισμός ενώ συγκεντρώνουν βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας της περιοχής, που έχουν καταγράψει τους δράστες

Προηγούμενο άρθροΑυξήσεις στους συνταξιούχους που εργάζονται
Επόμενο άρθροΤέμπη: Καταγγελία για «χαλαρό κλίμα με μουσικούλα» στο σταθμαρχείο της Λάρισας – Τα συστήματα υπολειτουργούσαν