«Τον έβλεπα συνεχώς με μαθήτριες στη μηχανή του» – Τι λέει συνάδελφος του προπονητή που βίαζε ανήλικες στην Ηλιούπολη

Δεν φαίνεται να έπεσε από τα σύννεφα με τον 44χρονο προπονητή που κατηγορείται ότι βίαζε ανήλικες αθλήτριες στο γυμναστήριο και το σπίτι του στην Ηλιούπολη, ο συνάδελφός του και πρώην προπονητής του, Ιωάννης Χιωτάκης.

«Τον γνώρισα πάνω από 20 με 22 χρόνια, από τότε που ήταν μαθητής – μετέπειτα έγινε δάσκαλος και μετά προπονητής του Ταεκβοντό. Προσωπικά αν είχα αντιληφθεί κάτι, δεν θα συζητάγαμε τώρα. Γνώριζα ότι ο χώρος είχε διαμορφωθεί (σς ο χώρος στον οποίο παρέσυρε και βίαζε τα κορίτσια) έτσι διότι δεν είχε οικονομική δυνατότητα για να κρατάει κάποιο χώρο δικό του» λέει αρχικά, μιλώντας στην ΕΡΤ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Εάν μιλήσετε για αυτό που έγινε, θα αυτοκτονήσω» – Οι απειλές του προπονητή στα θύματα

«Μου είχε δημιουργήσει υποψίες το ότι συνεχώς τον έβλεπα με μαθήτριες. Διάφορες μαθήτριες, μικρές σε ηλικία. Τον είχα δει στη μηχανή του πάνω από 10-20 φορές με μαθήτριες» αποκαλύπτει ο κ. Χιωτάκης μιλώντας στην ΕΡΤ.

«Είμαι θυμωμένος και πολύ στεναχωρημένος»

«Επειδή έχω παιδιά και εγγόνια, είχε πάει το μυαλό μου. Είχε γίνει και συζήτηση με κάποια κυρία που είχε το παιδί της στη σχολή» λέει και μάλιστα θέτει τον εαυτό του στη διάθεση των Αρχών.

«Αυτή τη στιγμή δεν σας κρύβω είμαι θυμωμένος πάρα πολύ. Αυτοί δεν πρέπει να υπάρχουν στον χώρο μας. Δεν το είχαμε αντιληφθεί γιατί είμαστε μία υγιής οικογένεια. Είμαι εξοργισμένος και πολύ στεναχωρημένος αυτή τη στιγμή, εκπροσωπώντας τους υγιείς συναδέλφους μου» καταλήγει ο συνάδελφος του κατηγορούμενου προπονητή Ταε Κβο Ντο.

Προηγούμενο άρθροAIDS: Η πρώτη γυναίκα που θεραπεύτηκε από τον HIV
Επόμενο άρθροΟ Έλληνας της ακρίβειας μειώνει τις φορές που κάνει μπάνιο και αδυνατεί να καταναλώσει κρέας