«Αυτός ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές» – Η ατάκα δημάρχου που αιφνιδίασε τον Μητσοτάκη (βίντεο)

Στη Φθιώτιδα πραγματοποιεί επίσκεψη ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης και βρέθηκε στη Λαμία όπου ενημερώθηκε για τα έργα επέκτασης και αναβάθμισης που είναι σε εξέλιξη.

Μάλιστα ο δήμαρχος Λαμιέων, Θύμιος Καραΐσκος, ενημέρωνε τον πρωθυπουργό για το έργο του κλειστού κολυμβητηρίου στη Λαμία που είναι σε εξέλιξη.

«Πριν τις εκλογές θα το έχουμε έτοιμο…», είπε ο ανάδοχος του έργου, «αιφνιδιάζοντας» τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ αμέσως ο δήμαρχος Λαμιέων έσπευσε να διευκρινίσει ότι εννοούσε τις αυτοδιοικητικές εκλογές που θα γίνουν στις 8 Οκτωβρίου 2023 και όχι τις εθνικές, που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα η ημερομηνία τους επίσημα.

«Λέω ξέρει πότε θα γίνουν εκλογές και δεν ξέρω εγώ! Με εντυπωσίασες…», σχολίασε αστειευόμενος ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο, Γιάννη Οικονόμου να λέει: «Κύριε πρόεδρε υπάρχει ένας κόσμος που ενδιαφέρεται πρωτίστως για τις αυτοδιοικητικές και μετά για τις εθνικές…».

«Το έχω αντιληφθεί πλήρως…το βέβαιο πάντως είναι ότι οι αυτοδιοικητικές θα γίνουν μετά τις εθνικές, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!», απάντησε ο πρωθυπουργός όπως φαίνεται στο βίντεο που δημοσίευσε το LamiaReport.gr

Δείτε το βίντεο

Προηγούμενο άρθρο«Δεν ήταν φυσική καταστροφή» – «Καταπέλτης» ο πραγματογνώμονας στη δική για το Μάτι
Επόμενο άρθροΑναξιοποίητα παραμένουν πάνω από 70.000 ακίνητα