Ο λυράρης είχε κατηγορηθεί για παραγωγή πορνογραφικού υλικού με θύμα ανήλικο κορίτσι

Σοκ προκαλεί η νέα υπόθεση βιασμού και μαστροπείας ενός 11χρονουστην Κρήτη από έναν 66χρονο λυράρη, ο οποίος, όπως αποκαλύπτει το Live News, είχε κατηγορηθεί πριν από περίπου έναν χρόνο για παραγωγή πορνογραφικού υλικού με θύμα ανήλικο κορίτσι.

Μάλιστα, τα δύο ανήλικα παιδιά που φέρονται να έχουν κακοποιηθεί από τον λυράρη, συνδέονται με στενό συγγενικό δεσμό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Υπεράνω πάσης υποψίας ο λυράρης που κατηγορείται για τον βιασμό του 11χρονου – Το προφίλ του γιατρού που φέρεται να εμπλέκεται

Γιατί δεν προχώρησε η παλιά κατηγορία σε βάρος του λυράρη

Ο λόγος που δεν προχώρησε η υπόθεση του ανήλικου κοριτσιού είναι γιατί στενό συγγενικό πρόσωπο του 66χρονου του έδωσε άλλοθι και ουσιαστικά πήρε «πάνω του» την κατηγορία.

Τι θα υποστηρίξει στην απολογία του ο λυράρης

Ο 66χρονος έχει πάρει προθεσμία για να απολογηθεί την ερχόμενη Παρασκευή και φαίνεται ότι θα επικαλεστεί με στοιχεία ότι σε κάποια επίμαχα χρονικά σημεία κατά τα οποία τελέστηκαν οι καταγγελλόμενες φρικαλέες πράξεις, ήταν κλινήρης.

«Να τιμωρηθεί το ανθρωπόμορφο τέρας» – Τι λένε οι γονείς του 15χρονου θύματος του λυράρη

«Σας παρακαλούμε να προστατεύσετε το παιδί μας και να επιδείξετε την ίδια ευαισθησία με αυτήν που επέδειξαν οι Αρχές. Αυτήν την στιγμή προέχει το παιδί. Είναι πάνω απ’ όλα το παιδί μας.

Έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη και ζητάμε όλοι μας και πρώτα – πρώτα το παιδί μας, την παραδειγματική τιμωρία αυτού του ανθρωπόμορφου τέρατος. Ας ανοίξουν τα στόματα κι ας φανερωθεί όλη η αλήθεια επιτέλους» λένε οι γονείς του 15χρονου αγοριού.

Προηγούμενο άρθροΕΥΠ και Αντιτρομοκρατική εξάρθρωσαν δίκτυο τρομοκρατών που σχεδίαζε χτυπήματα στην Ελλάδα
Επόμενο άρθροΣτον «αέρα» οι πασχαλινές μετακινήσεις με τρένα