Η Νέα Δημοκρατία έδωσε το πρώτο προεκλογικό τηλεοπτικό σποτ (βίντεο)

Το πρώτο προεκλογικό σποτ, μετά την ανακοίνωση του πρωθυπουργού για την διεξαγωγή εθνικών εκλογών στις 21 Μαΐου, δημοσίευσε η Νέα Δημοκρατία, στα social media.

Λίγες ώρες πριν ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις εκλογές και για ποιον λόγο θα ζητήσει «προσωπικά» ισχυρή εντολή από τον ελληνικό λαό, με σχετικό βίντεο στο TikTok, στο οποίο σημειώνει πως μέχρι τις 21 Μαΐου θα ειπωθούν πολλά και πως θα γίνει ένας ειλικρινής απολογισμός του κυβερνητικού έργου.

«Δεσμευτήκαμε να μειώσουμε τους φόρους και την ανεργία. Να φέρουμε επενδύσεις. Να αυξήσουμε τον κατώτατο μισθό. Να θωρακίσουμε την πατρίδα. Να κάνουμε ένα μεγάλο ψηφιακό άλμα. Για μία Ελλάδα πιο ανθρώπινη, πιο σύγχρονη, πιο ισχυρή» αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης σε σχετική ανάρτηση.

«Έτσι θα προχωρήσουμε. Σταθερά. Τολμηρά. Μπροστά», γράφει ακόμη ο πρωθυπουργός στην ανάρτησή του.

Δείτε το σποτ:

Προηγούμενο άρθροΚ. Μπακογιάννης: «Πρέπει να ακούσουμε τους νέους ανθρώπους, να τους μιλήσουμε πρακτικά και ρεαλιστικά – Ο φόβος είναι η αποχή»
Επόμενο άρθροΒιασμός ανηλίκου στην Κρήτη: «Όσοι γνώριζαν δεν έπεσαν από τα σύννεφα», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος