Η «γουρνοπούλα» των Μητσοτάκη – Σαμαρά

Τετ α τετ σε εστιατόριο στο ιστορικό κέντρο της Καλαμάτας είχαν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Αντώνης Σαμαρά. Ο νυν και ο πρώην πρωθυπουργός της Νέας Δημοκρατίας, κάθισαν στο ίδιο τραπέζι, η συνάντησή τους ήταν σε πολύ καλό κλίμα και φεύγοντας συνομίλησαν με πολίτες.

Ήθελαν και οι δυο να δοκιμάσουν την ξακουστή «γουρνοπούλα» (όπως οι ντόπιοι την προφέρουν») της Καλαμάτας και τους βολβούς, όπως περιγράφει ο ΒΗΜΑτοδότης.

Και προσθέτει: «Άλλωστε ο Πρωθυπουργός πολύ συχνά ρωτούσε τους Καλαματιανούς για αυτήν την γουρουνόπουλα. Έτσι Μητσοτάκης και Σαμαράς επέλεξαν το Καφέ Ουζερί «Θίασος», στην οδό Υπαπαντή, στο ιστορικό κέντρο τη Καλαμάτας για να γευτούν τις τοπικές συνταγές.

»Στο τραπέζι υπήρχε ψωμί το οποίο φαίνεται πως δεν το άγγιξαν και εμφιαλωμένο παγωμένο νερό.

»Το κλίμα, απ΄ότι έμαθα ήταν πολύ καλό και συζήτησαν τα πάντα με κύριο θέμα την οικονομία, και τις εκλογές ιδιαίτερα εκείνες της περιφέρειας».

Υπενθυμίζεται, ότι ο πρωθυπουργός πραγματοποιούσε περιοδεία στην Πελοπόννησο, με τελικό προορισμό τη Μεσσηνία και την Καλαμάτα, στην κεντρική πλατεία της οποίας έχει προγραμματίσει συνάντηση με τους πολίτες της πόλης.

Προηγούμενο άρθροΕκλογές 2023: Στο Προεδρικό Μέγαρο ο Κυριάκος Μητσοτάκης – Η εισήγηση στην ΠτΔ για τη διάλυση της Βουλής και την προκήρυξη των εκλογών
Επόμενο άρθροΤο κεφάλαιο «σεισμοί» έκλεισε, οι ελληνικές αυταπάτες επιμένουν