Άκης Σκέρτσος για το debate: «Στο ίδιο τραπέζι όλοι οι αρχηγοί» 

«Θα γίνει τηλεμαχία» είπε ο Σκέρτσος. «Θέλουμε τα κόμματα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι», πρόσθεσε, ώστε να φανούν οι «ανακολουθίες» και αναλυτικά οι θέσεις της κάθε πλευράς

Τις πληροφορίες που δημοσίευσε από το πρωί το in για τη θέση της κυβέρνησης σχετικά με τη διεξαγωγή τηλεμαχίας επιβεβαίωσε ο Ακης Σκέρτσος στην πρώτη ενημέρωση των πολιτικών συντακτών με την αποστροφή «όλοι οι αρχηγοί στο ίδιο τραπέζι».

Ο υπουργός Επικρατείας και νέος κυβερνητικός πορτ παρόλ μίλησε για ένα debate στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο (ενόψει της κάλπης της 21ης Μαΐου δηλαδή) το οποίο «πρέπει να περιλαμβάνει», όπως είπε, «όλα τα κόμματα που εκπροσωπούνται στη Βουλή». Αυτό σημαίνει ότι η ΝΔ απορρίπτει το πιεστικό αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ και για μονομαχία Κυριάκου Μητσοτάκη – Αλέξη Τσίπρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες στην αρμόδια διακομματική επιτροπή η οποία θα συνεδριάσει εντός της εβδομάδας για το θέμα, υπό την υπηρεσιακή υπουργό Εσωτερικών Καλλιόπη Σπανού, θα συμμετέχει εκ μέρους της ΝΔ ο Άκης Σκέρτσος και ο αναπληρωτής γενικός διευθυντής της παράταξης, αρμόδιος για οργανωτικά ζητήματα και θέματα σχετικά με την προετοιμασία των εκλογών, Γιάννης Σμυρλής.

«Θα γίνει τηλεμαχία» είπε ο Σκέρτσος. «Θέλουμε τα κόμματα να καθίσουν στο ίδιο τραπέζι», πρόσθεσε, ώστε να φανούν οι «ανακολουθίες» και αναλυτικά οι θέσεις της κάθε πλευράς.

Προηγούμενο άρθροΑστυνομία για το άγριο περιστατικό μεταξύ ανηλίκων στον Περισσό – Τέσσερις συλλήψεις
Επόμενο άρθροΣυγκρούσεις στο Σουδάν: Άλλοι πέντε Έλληνες απεγκλωβίστηκαν – Η ανακοίνωση του ΥΠΕΞ